Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έρχεται στο Θέατρο Παλλάς για έξι εορταστικές συναυλίες (Βίντεο)

27 Νοεμβρίου 2021 21:24

Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στις 24-25 Δεκεμβρίου, 31 Δεκεμβρίου-1 Ιανουαρίου και 5-6 Ιανουαρίου

Το Θέατρο Παλλάς υποδέχεται στη σκηνή τη σημαντική ερμηνεύτρια Νατάσα Θεοδωρίδου για έξι εορταστικές συναυλίες.

Η δική μας Νατάσα, σε μία μουσική γιορτή, με όλα εκείνα τα τραγούδια που μας κάνουν κάθε φορά να ερωτευόμαστε, να ταξιδεύουμε και να τραγουδάμε μαζί της.

Στις 24-25 Δεκεμβρίου31 Δεκεμβρίου-1 Ιανουαρίου και 5-6 Ιανουαρίου η σπουδαία ερμηνεύτρια θα ανέβει στη σκηνή του εκπληκτικού Θεάτρου Παλλάς και θα μας ξεσηκώσει με παλαιές και νέες επιτυχίες.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει τις διαχρονικές της επιτυχίες, τα τραγούδια της από τον  τελευταίο δίσκο  «Η Ερωτική Νατάσα», αλλά και τις πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες της «Έξαψη» και  «Υπάρχει για Σένα».

Η Νατάσα είναι εδώ και μας προσκαλούμε να γίνουμε όλοι μία παρέα.



Νατασα-AΦΙΣΑ


Μαζί της επί σκηνής, ο δημοφιλής τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης .

Τις συναυλίες της Νατάσας Θεοδωρίδου επιμελείται σκηνοθετικά ο Γιώργος Λύρας, τη σκηνογραφία  υπογράφει η Μαίρη Τσαγκάρη, τους φωτισμούς ο Περικλής Μαθιέλλης και τη μουσική επιμέλεια ο  Παναγιώτης Μπρακούλιας.

Στο εμβληματικό Θέατρο Παλλάς λειτουργεί για το κοινό το υψηλής αισθητικής «Foyer Pallas» από το  Panas Group, που έχει επιμεληθεί η σκηνογράφος Εύα Νάθενα. Το μπαρ και οι υπηρεσίες εστίασης θα  λειτουργήσουν παράλληλα με τις συναυλίες, για βράδια που μας κάνουν αξέχαστα!

Προπώληση Εισιτηρίων

Στο viva.gr από την Παρασκευή 26/11
Τιμές εισιτηρίων: από 80€ έως 15€

Το Θέατρο Παλλάς λειτουργεί ως αμιγής χώρος υποδοχής θεατών που έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά του COVID-19 ή έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου. Στο σύνολό του το προσωπικό του Θεάτρου Παλλάς είναι εμβολιασμένο κατά του COVID-19.

Μεγάλος Χορηγός Επικοινωνίας: MEGA
Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα