Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νατάσα Θεοδωρίδου: Τα απανωτά Sold Out φέρνουν νέες συναυλίες στο Παλλάς – Οι ημερομηνίες

27 Δεκεμβρίου 2021 21:08

Μετά την σαρωτική επιτυχία που σημείωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου με τις έξι εορταστικές συναυλίες της στο Θέατρο Παλλάς, που μετρούν ήδη πάνω από 8.500 θεατές και 5 sold-outs, λίγες θέσεις έμειναν για την συναυλία της Παραμονής Πρωτοχρονιάς, για να υποδεχτούμε το χρόνο παρέα με την αγαπημένη μας Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Κώστα Καραφώτη.

H αγαπημένη ερμηνεύτρια Νατάσα Θεοδωρίδου, συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο Θέατρο Παλλάς, για 4 ακόμα συναυλίες, στις 15-16/1 & 22-23/1.

Το θέατρο Παλλάς

ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ – 4 ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

  • Σάββατο 15 Ιανουαρίου, στις 21:00
  • Κυριακή 16 Ιανουαρίου, στις 20:00
  • Σάββατο 22 Ιανουαρίου, στις 21:00
  • Κυριακή 23 Ιανουαρίου, στις 20:00

Τιμές εισιτηρίων: 15€ – 80€

Κλείστε τα εισιτήριά σας εδώ

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στο Θέατρο Παλλάς

Η δική μας Νατάσα Θεοδωρίδου, μετά τις 6 εορταστικές συναυλίες, με πάνω από 8.500 θεατές να συρρέουν στο Θέατρο Παλλάς, για να απολαύσουν τις επιτυχίες της μεγάλης λαϊκής ερμηνεύτριας, μας προσκαλεί και πάλι σε μια μουσική γιορτή, με όλα εκείνα τα τραγούδια που μας κάνουν κάθε φορά να ερωτευόμαστε, να ταξιδεύουμε και να τραγουδάμε μαζί της. Για 2 επιπλέον Σαββατοκύριακα στο Θέατρο Παλλάς, 15-16/1 & 22-23/1.

Ημέρες γιορτής και διασκέδασης στο Παλλάς

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ερμηνεύει τις διαχρονικές της επιτυχίες, τραγούδια της από τον τελευταίο της δίσκο «Η ερωτική Νατάσα», αγαπημένα τραγούδια του κοινού που αναδείχθηκαν μετά από online ψηφοφορία, αλλά και τις πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες της «Έξαψη» και «Υπάρχω για σένα».

Η Νατάσα είναι εδώ και μας προσκαλεί, να γίνουμε όλοι μια παρέα. Μαζί της επί σκηνής, ο δημοφιλής τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης.

Νατάσα και Κώστας Καράφωτης

Τις συναυλίες της Νατάσας Θεοδωρίδου επιμελείται σκηνοθετικά ο Γιώργος Λύρας, τη σκηνογραφία υπογράφει η Μαίρη Τσαγκάρη, τους φωτισμούς ο Περικλής Μαθιέλλης.

Στο εμβληματικό Θέατρο Παλλάς λειτουργεί για το κοινό, το υψηλής αισθητικής «Foyer Pallas», από το Panas Group, που έχει επιμεληθεί η σκηνογράφος Εύα Νάθενα. Το bar και οι υπηρεσίες εστίασης θα λειτουργήσουν παράλληλα με τις συναυλίες, για βράδια που θα μας μείνουν αξέχαστα!

youfly.com

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα