Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σασμός: Η Μαρίνα ανακοινώνει τον γάμο της στα παιδιά της

27 Δεκεμβρίου 2021 21:13

Η Μαρίνα αναζητά τρόπους να πει στα παιδιά της την αλήθεια στη σειρά Σασμός, τη στιγμή που ο Πέτρος και η Αργυρώ ψάχνουν τρόπο να βάλουν τη ζωή τους σε μια τάξη.

Η Αργυρώ συνεχίζει να βλέπει τον Αστέρη, ενώ ο Πέτρος παλεύει να δεχτεί το παρελθόν της Σεμίνας και τα ψέματα που του είπε.

Η γιαγιά Ειρήνη έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο σπιτικό των Βρουλάκηδων, καθώς η ιστορία με την Ανθούλα και το παιδί, της δημιουργεί εφιάλτες. Η Μαρίνα, θέλοντας να σιγουρευτεί πως η πεθερά της είναι εντάξει, θα διαβάσει το ένοχο αυτό γράμμα, φτάνοντας μόνη της στην αλήθεια.

Ο σύζυγός της είχε παράλληλη σχέση. Η ίδια αισθάνεται προδομένη, ταπεινωμένη. Ζητάει από τον Αντώνη να επισπεύσουν τις διαδικασίες, καθώς θέλει να τον παντρευτεί και θα το κάνει, αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Η Μαρίνα Έξαλλη

Σε σοκ ο Πέτρος

Όταν η Μαρίνα αποφασίσει να ανακοινώσει τον γάμο της, ο Πέτρος και η Αργυρώ θα την κοιτάξουν σοκαρισμένοι, στη σειρά Σασμός. Παρόλο που η Αργυρώ θα παγώσει στο άκουσμα αυτό, θα αφήσει την μητέρα της να πράξει, όπως εκείνη νομίζει.

Αντίθετα με την Αργυρώ, ο Πέτρος θα θυμώσει πολύ. Θα δει πως η αδερφή του δέχεται το γεγονός αυτό, γιατί ταυτίζεται με αυτή την ιστορία. Εκείνος, όμως, δε θα επιστρέψει να γελοιοποιηθεί η οικογένειά του!

Η Αργυρώ και ο Πέτρος

Ανακοινώνει στην Μαρίνα πως δεν υπάρχει περίπτωση να παντρευτεί! Η Μαρίνα τον κοιτάζει, θέλει να του πει όλη την αλήθεια για τον πατέρα του και το γράμμα της Ανθούλας, όμως διστάζει. Η κατάσταση στο σπίτι των Βρουλάκηδων έχει βγει εκτός ελέγχου.

youfly.com

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα