Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος παίρνει τη θέση του Πετρή στην οικογένεια

19 Ιανουαρίου 2022 23:37

Ο Άγγελος θα μάθει πως η Αργυρώ και η Μαρίνα είναι η οικογένεια που αναζητούσε, στη σειρά Σασμός. Ο πατέρας του ήταν ο Μάρκος Βρουλάκης, ο σύζυγός της Μαρίνας. Η αδελφή του είναι η Αργυρώ και ο αδελφός του ήταν ο Πετρής.

Η αποκάλυψη αυτή θα πέσει σαν βόμβα στους Βρουλάκηδες. Θα έρθει τη στιγμή που όλοι θα θρηνούν για τον Πέτρο. Ο Άγγελος θα ανακαλύψει όλη την πικρή αλήθεια, γύρω από το παρελθόν της μητέρας του, της Ανθούλας. Μάλιστα, θα μάθει πως η Καλλιόπη του είχε πει φρικτά ψέματα, για να τον προφυλάξει.

Οι επισκέψεις του στο σπίτι των Βρουλάκηδων θα γίνονται όλο και πιο τακτικές. Η γιαγιά Ειρήνη θα αγκαλιάσει τον εγγονό της, γνωρίζοντας πως ξέρει. Ο Άγγελος δε θα κρατηθεί, θα λυγίσει και θα αποκαλύψει την αληθινή του ταυτότητα.

Ο Άγγελος και η Καλλιόπη

Η Μαρίνα και η Αργυρώ τον αγκαλιάζουν

Οι στιγμές στο σπίτι είναι κρίσιμες, μετά τον χαμό του Πετρή. Όλοι τους είναι βασανισμένοι. Η Αργυρώ και η Μαρίνα προσπαθούν να συνέλθουν, ενώ ο Άγγελος είναι πάντα κοντά τους, παρέχοντας κάθε βοήθεια, στη σειρά Σασμός.

Αυτός θα είναι και ο λόγος που θα τον δεχτούν αμέσως στην οικογένεια. Η Μαρίνα δε θα σκεφτεί πως αυτό το παιδί είναι καρπός του αντρός της και της ερωμένης του. Θα τον αγκαλιάσει σφιχτά, ανακοινώνοντάς του πως είναι μέλος της οικογένειας.

Η Αργυρώ κοιτάζει την Μαρίνα και ακούει όσα λέει ο Άγγελος στη σειρά Σασμός

Η Αργυρώ θα βρει στο πλευρό του έναν νέο αδελφό. Ο Άγγελος θα της απαλύνει τον πόνο της απώλειας, θα την κάνει να τον δει σαν αδελφό της, στη θέση του Πετρή. Μία νέα οικογένεια χτίζεται από την αρχή, με την γιαγιά Ειρήνη να αποκαλύπτει ένα προς ένα τα μυστικά της…

youfly.com/

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα