Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο παθιασμένος έρωτας πίσω από τον Σασμό - Ο πρωταγωνιστής και το top model

21 Ιανουαρίου 2022 15:59

Δεν είναι μόνο ο Πετρής ερωτευμένος στην πραγματική ζωή τελικά (δείτε εδώ την σύντροφό του)... Ο Μάρκος Βρουλάκης ο σύζυγος της Μαρίνας στο «Σασμό», είναι εκείνος που σκοτώθηκε στη βεντέτα με τους Σταματάκηδες λόγω του κρυφού του έρωτα με την Ανθούλα ,που προκάλεσε τόσα δεινά στις δύο οικογένειες.

Ο ηθοποιός Πάνος Γκόγκος που υποδύεται τον συμπαθή ήρωα, είναι ερωτευμένος και στην προσωπική του ζωή και μάλιστα με ένα από τα πιο διάσημα top model των 90’s, την Έστερ Μαστρογιάννη, με την οποία έχουν αποκτήσει μια κόρη.

Μπορεί ο Πάνος Γκόγκος και η Έστερ Μαστρογιάννη να είναι ένα από τα πιο διακριτικά ζευγάρια της showbiz, όμως μια ματιά στα προφίλ τους στο Instagram, σε κάνει αμέσως να καταλάβεις ότι οι δυο τους είναι full in love. Ότι ο έρωτάς τους είναι καρμικός και ότι ο ένας δεν μπορεί μακριά από τον άλλον.

«Έχει μια εσωτερική ηρεμία, που μου αρέσει πολύ. Μοιάζει με βιβλική μορφή. Δεν πας εύκολα να του μιλήσεις. Επίσης, δεν είναι και τόσο κοινωνικός και μάλλον μου άρεσε αυτό. Όχι, δεν έκανα το πρώτο βήμα, αλλά έκανα τα “μαγικά μου”, ώστε να έρθει να μου μιλήσει εκείνος. Κατάλαβα πολύ γρήγορα πως ήταν ο άνθρωπος για μένα. Σήμερα, μετά από αρκετά χρόνια, είμαι ακόμα πολύ ερωτευμένη μαζί του και μου αρέσει αυτό», δήλωσε στο παρελθόν σε συνέντευξή της η Έστερ Μαστρογιάννη.

 Πάνος γκόγκος
Ο ηθοποιός και το μοντέλο σπάνια δημοσιεύουν κοινές φωτογραφίες, αλλά όταν το κάνουν η εικόνα μιλάει από μόνη της. Τα χαμόγελά τους στην κοινή φωτογραφία που δημοσίευσαν το φετινό καλοκαίρι, είναι αφιερωμένη για τη 15η επέτειο της σχέσης τους. Ναι! Το ζευγάρι μετρά 15 χρόνια σχέσης και περίπου 10 χρόνια γάμου και λιώνει από έρωτα. Οι δυο τους, μάλιστα, έχουν αποκτήσει και μια κορούλα, που σήμερα είναι 10 ετών και στην οποία και οι δύο έχουν μεγάλη αδυναμία.

Ο 47χρονος ηθοποιός δεν μας είναι άγνωστος τηλεοπτικά. Και στο παρελθόν είχε συμμετοχή σε σειρές που έκαναν μεγάλη επιτυχία και αγαπήθηκαν από το κοινό. Και μάλιστα ξανά στον ρόλο ενός Κρητικού στη σειρά «Της Αγάπης Μαχαίρια».

 Άλλωστε όπως δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του, παρόλο που κατάγεται από τα Τρίκαλα, έχει ένα σπάνιο δέσιμο με την Κρήτη. Έως και καρμικό θα λέγαμε. Ο ηθοποιός είχε συμμετοχή επίσης και στις σειρές Κάρμα, Ιατρικό Απόρρητο, Είναι στιγμές, σε επεισόδια στις Ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα, στη σειρά Έχω ένα μυστικό και μετρά ήδη αρκετές συμμετοχές σε παραστάσεις στο θέατρο. Όσο για την Εστέρ, εκείνη μεσουράνησε στις πασαρέλες τη δεκαετία του ’90 και μετά άφησε το μόντελινγκ για να αφιερωθεί στην οικογένειά της.

Η ιστορία της Εστέρ
Η Έστερ Μαστρογιάννη ασχολήθηκε με το μόντελινγκ τυχαία, όταν ένα πρωί την είδε στο Κολωνάκι ο φωτογράφος Βαγγέλης Κύρης.

«Ο Βαγγέλης τρελαίνεται με τα ιδιαίτερα πρόσωπα. Η δική μου μύτη σίγουρα δεν είναι συνηθισμένη. Ο Βαγγέλης επιμένει ότι είναι ελληνική και θυμίζει αρχαία Ελλάδα. Έτσι ξεκίνησα να δουλεύω. Και παραδόξως πηγαίνει όλο και καλύτερα η δουλειά μου. Είμαι σχεδόν 19 χρόνια στον χώρο. Τελειώνοντας το σχολείο έφυγα στο εξωτερικό. Για δέκα χρόνια δούλευα με τις αγορές στο Πάρισι και το Μιλάνο. Μπορεί να έλειπα για τρεις και τέσσερις μήνες σερί από την Ελλάδα. Ήμουν σε πρακτορεία σε όλη την Ευρώπη. Έκανα καμπάνια για τον Thierry Mugler και για τον οίκο Sergio Tacchini.

Η καθημερινότητα μου ήταν να πηγαίνω σε κάστινγκ από πόλη σε πόλη, να είμαι μονίμων με μια βαλίτσα στο χέρι και μακριά από τους δικούς μου. Μέχρι που ερωτεύτηκα. Τα ταξίδια τα είχα χορτάσει. Μου άρεσε να μαθαίνω τον κόσμο και νέες κουλτούρες. Τα είχα ευχαριστηθεί πολύ. Ακόμη και τα αρνητικά τους τα είχα συνηθίσει Κρύβει μεγάλη μοναξιά το επάγγελμα του μοντέλου. Όταν ερωτεύτηκα συνειδητοποίησα ότι με είχε κουράσει το πηγαινέλα και ότι πλήρωνα περιουσίες στα αεροπορικά εισιτήρια για να είμαι στην Ελλάδα τα Σαββατοκύριακα. Ερχόμουν να τον δω. Και είδα ότι είχε και στην Ελλάδα πολλή δουλειά γη μένα. Έτσι, γύρω στο 2008 επέστρεφα μόνιμα» εξήγησε στο Πρώτο Θέμα και συνέχισε:

«Δεν παίρνω τα χρήματα που έπαιρνα πριν από δέκα και περισσότερα χρόνια σήμερα. Όμως οι Έλληνες σχεδιάστες είναι ιδιαίτερα ταλαντούχοι. Πραγματικά θα μπορούσαν να φτάσουν οπουδήποτε. Βλέπω τον κόπο και τη δουλειά τους από κοντά και ξέρω ότι προσπαθούν και ζουν για να κάνουν μόδα. Τους αγαπώ γι’ αυτό. Φέτος έχουν γίνει κονσεπτικά σόου που πραγματικά ανεβάζουν τον πήχη, η Loukia, οι Mi-Ro, ο Δημήτρης Πέτρου, ο Στέλιος Κουδουνάρης. Δεν κάνουν πρόχειρα πράγματα. Παλεύουν για την ελληνική μόδα»

youweekly.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα