Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μαρίνα Πατούλη: Χαμός με την εμφάνιση της - Δείτε τις φωτογραφίες

15 Μαϊος 2022 14:05

Ξέρει πάντα πως να προκαλεί χαμό και να κάνει τους πάντες να την κοιτούν, μιας και οι εμφανίσεις της είναι πραγματικά μία και μία. Ο λόγος φυσικά για την Μαρίνα Πατούλη.

Η Πρόεδρος της UNESCO διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο, τόσο προσωπικά, μιας και φαίνεται να έχει ξεπεράσει τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη και να έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Βλάσση Χολέβα (όπου μάλιστα πρόσφατα πήγαν μαζί στην Μύκονο), όσο όμως και επαγγελματικά, μιας και ετοιμάζει την δική της εταιρία ρούχων.

Η ίδια διατηρεί παράλληλα έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και σχεδόν καθημερινά αλληλεπιδρά με τους διαδικτυακούς της φίλους. Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Μαρίνα Πατούλη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μερικές νέες της φωτογραφίες, στις οποίες την βλέπουμε να ποζάρει με ροζ κοντό φόρεμα, μια εμφάνιση αρκετά εντυπωσιακή.

Έκλεψε ξανά όλα τα βλέμματα με την εμφάνισή της η Μαρίνα Πατούλη
«Μοναδικές στιγμές καλλιτεχνικής έκφρασης!!!#lovequotes #civilization #greecelover_gr», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

{https://www.instagram.com/p/CdjQ9BkLmXu/?utm_source=ig_embed&ig_rid=865bafb3-eabc-4d5d-b4fe-389cf75fb151}

Τι κάνει η Μαρίνα Πατούλη και μένει πάντα αδύνατη
Μπορεί η Μαρίνα Πατούλη να έχει φτάσει αισίως στα 54 της χρόνια, ωστόσο η αλήθεια είναι πως κάθε χρόνος που προστίθεται πάνω της, της δίνει μεγαλύτερη γοητεία, ενώ το σώμα της έχει καταφέρει να μείνει σε άριστη κατάσταση.

Τον τελευταίο καιρό, η Μαρίνα Πατούλη έχει αποφασίσει να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μιας και μετά τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη, ξεκίνησε τη δική της συλλογή ρούχων, σε συνεργασία με τον Βλάσση Χολέβα, ο οποίος φημολογείται έντονα πως είναι σύντροφό της.

 Ούτε η ίδια, ούτε ο Βλάσσης Χολέβας έχουν επιβεβαιώσει αυτή τη σχέση, ωστόσο σε κάθε τους συνέντευξη αφήνουν υπονοούμενα.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από αρκετά χρόνια, η Μαρίνα Πατούλη είχε μιλήσει μεταξύ άλλων και για τα μυστικά της διατροφής της.

Όπως είχε εξηγήσει, δεν ακολουθεί κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αντιθέτως φροντίζει να τρώει σαλάτα με κάθε γεύμα της, ενώ τις περισσότερες μέρες λόγω και του φόρτου εργασίας προλαβαίνει να φάει μόνο μία φορά τη μέρα.

Την ίδια στιγμή βέβαια δηλώνει φαν της υγιεινής διατροφής

{https://www.instagram.com/p/CS7XHN5I7hP/?utm_source=ig_embed&ig_rid=408fc984-05ec-4567-83aa-6a4fa31b8a7a}

youweekly.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα