Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μύκονος: Οι βουτιές του Σαλάχ, o Βεράτι και η Μις Βενεζουέλα

03 Ιουλίου 2022 15:35

Ο Ιούλιος μπήκε δυνατά στο νησί των ανέμων, το κυκλοφοριακό δεν περιγράφεται και οι διάσημοι παρτάρουν

Ο ήλιος έκαιγε, δεν φύσαγε καθόλου αλλά ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν είχε κανένα πρόβλημα με αυτό, όταν πέρασε την είσοδο του Principote στον Πάνορμο, αφού βρίσκεται στη Μύκονο τα τελευταία 24ωρα, άρτι αφιχθείς από την Αίγυπτο.
Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τη Λίβερπουλ από το κυκλαδίτικο νησί, ο διάσημος επιθετικός των Reds απόλαυσε τα καθαρά νερά, πριν καθίσει για φαγητό με την παρέα του, ενώ δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με κάποιους θαυμαστές του.

Βίντεο: Νεαροί οπαδοί της Λίβερπουλ έμαθαν τα νέα για την ανανέωση του συμβολαίου

{https://www.youtube.com/watch?v=C6zYCIuHfFA}
Mo Salah Video Shows Moment He Signs New 3 Year Liverpool COntract Surrounding by Friends


 
IMG_8324
IMG_8248


Για την διαμονή του έχει νοικιάσει μια εντυπωσιακή βίλα, δεν κυκλοφορεί πολύ στην Χώρα και κάθε πρωί γυμνάζεται, ακολουθώντας τις οδηγίες για το πρόγραμμα των διακοπών του.

Στο νησί πάτησε πόδι και ο μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν, Μάρκο Βεράτι, που εθεάθη στον Πάνορμο να διασκεδάζει, ενώ τις προηγούμενες ώρες απολάμβανε κι αυτός τις βουτιές του στα ελληνικά νερά μαζί με τη σύντροφό του.  Ωστόσο δεν εμφανίστηκε σε γνωστό κλαμπ μέσα στη Χώρα της Μυκόνου, χθες το βράδυ, αν και είχε κάνει κράτηση.

IMG_8249


 
Σαλάχ και Βεράτι είχαν την ευκαιρία να τα πούνε και από κοντά, συζητώντας τα ποδοσφαιρικά τεκταινόμενα δίπλα στη θάλασσα.

Το νησί έχει την συνήθη φόρα που το διέπει ειδικά τον Ιούλιο, που θεωρείται ο κορυφαίος μήνας της σεζόν σε εισπράξεις, αλλά δεν λείπουν οι συνήθεις γκρίνιες από κάποιους, ενώ βουλιάζει από κόσμο.

IMG_8269


Στο Nammos μεγάλη παρέα Αράβων στην παραλία-γύρω στα δώδεκα άτομα-άνοιξαν τρεις Clase Azul του 1.75 λίτρων, μια τρίλιτρη Belvedere και δυο τρίλιτρες φιάλες Miraval, εκτοξεύοντας τον λογαριασμό γύρω στις 20.000 ευρώ.

IMG_8322
IMG_8265
IMG_8321


Τους κοιτούσε με απορία η Μιγκμπέλις Καστελλάνο, μια εντυπωσιακή καλλονή -είχε στεφθεί «Μις Βενεζουέλα»- η οποία βρέθηκε με δυο φίλες της από το Μαιάμι στην Ψαρού, ενώ το βράδυ επέλεξε το Interni.
Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα