Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος: H Σταματίνα Τσιμτσιλή απολαμβάνει οικογενειακές διακοπές στο νησί!

23 Ιουλίου 2022 19:34

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και η πιο μεγάλη της αγάπη είναι η όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με το γνωστό δικηγόρο σύζυγό της Θέμη Σοφό.

Όπως κάθε καλοκαίρι, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, βρίσκεται και φέτος μαζί με τις δύο κόρες και το γιό της στην Πάρο καθώς διατηρεί εξοχική κατοικία στο νησί. Βουτιές με τα παιδιά στη θάλασσα και χαλαρές βόλτες στα σοκάκια, αποτελούν την καλοκαιρινή ξεκούρασή της στο νησί όπου «γεμίζει» τις μπαταρίες της για τον επερχόμενο χειμώνα.

Όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερες συνεντεύξεις της η παρουσιάστρια, οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκινούν χωρίς τον Θέμη Σοφό, ο οποίος συνεχίζει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην Αθήνα και τον Ιούλιο, ενώ ο Αύγουστος είναι ο μήνας ο οποίος βρίσκει ολόκληρη της οικογένεια στο νησί.

Καθημερινά το πρόγραμμά της περιλαμβάνει παραλία, βουτιές και παιχνίδι με τα παιδιά της, ωστόσο υπάρχουν και στιγμές που θέλει να αφιερώσει χρόνο στον εαυτό της κάνοντας πράγματα που αγαπά.

Αυτό έκανε και το μεσημέρι της Παρασκευής 22/7 και αφού έβαλε τα παιδιά για ύπνο, απόλαυσε λίγο χρόνο μόνη της στην παραλία, χαλαρώνοντας κάτω από τον ήλιο με το αγαπημένο της βιβλίο.

{https://www.instagram.com/p/CgTfBvNj2UI/?utm_source=ig_web_copy_link}

{https://www.instagram.com/p/CgT8WU2jVef/?utm_source=ig_web_copy_link}

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα