Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φωτογραφίες από τις οικογενειακές διακοπές της στην Αστυπάλαια

11 Αυγούστου 2022 14:31

Μετά την πολυήμερη παραμονή τους στην Πάρο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός μαζί με τα παιδιά τους, Μαίρη, Νάγια και Γιάννη, επέλεξαν το νησί της Αστυπάλαιας για τις διακοπές τους.

Η παρουσιάστρια του Alpha, η οποία γεμίζει τις μπαταρίες της για τον απαιτητικό τηλεοπτικό χειμώνα που έρχεται, μοιράστηκε με τους followers της μερικές φωτογραφίες από τη βόλτα, τους περιπάτους και τα μπάνια στο νησί.

«Πρώτη φορά στην Αστυπάλαια και μετά από μερικές ώρες εδώ νιώθω ήδη μαγεμένη από την «πεταλούδα» του Αιγαίου. Η άγρια ομορφιά της, οι ζεστοί και φιλόξενοι κάτοικοι της και το αυγουστιάτικο φως του ήλιου που λούζει κάθε σπιθαμή της, την κάνουν μοναδική. Είναι ένα νησί που ήθελα χρόνια να επισκεφτώ και δηλώνω εντυπωσιασμένη από την ενέργεια του.

Οι εμβληματικοί ανεμόμυλοι και το κάστρο στην κορυφή της χώρας, οι υπέροχες παραλίες και τα ταβερνάκια μα πάνω από όλα οι κάτοικοι που σε υποδέχονται με ένα ζεστό χαμόγελο είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που κάνουν αυτό το μέρος έναν ονειρεμένο προορισμό!» έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε μία από τις δημοσίευσεις της.

Η παρουσιάστρια ανήρτησε και μία φωτογραφία που δείχνει τι… τράβηξε για να ένα στιγμιότυπο πάνω στα βράχια!

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

Δες τα στιγμιότυπα που έχει αναρτήσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή:

tlife.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα