Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με κόκκινο αποκαλυπτικό μαγιό και χωρίς ρετούς φωτογραφίες της Αθηνάς Οικονομάκου από την Μύκονο

16 Αυγούστου 2022 14:43

Μπορεί η Αθηνά Οικονομάκου να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Γύθειο (δείτε εδώ τη θέα από το σπίτι της), ωστόσο πριν από λίγες μέρες απόλαυσε τις διακοπές της στη Μύκονο μαζί με την καλή της φίλη, Νικόλ Παναγιώτου, στο ξενοδοχείο του συζύγου της, Φίλιππου Μιχόπουλου

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr εντόπισε την αγαπημένη ηθοποιό σε γνωστή παραλία του Νησιού των Ανέμων και την απαθανάτισε με το μαγιό της και χωρίς ίχνος ρετούς.

 Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, η Αθηνά Οικονομάκου έχει καταφέρει να διατηρήσει το σώμα της σε εξαιρετική κατάσταση ακόμα και μετά από δύο γέννες.
Αθηνά Οικονομάκου χωρίς ρετούς
Αθηνά Οικονομάκου μαγιό
 

Η δίαιτα που ακολουθεί για να μην ανεβαίνει σε βάρος

Μπορεί να είναι μητέρα δύο παιδιών, ωστόσο το κορμί της μαγεύει τους πάντες. Ο λόγος φυσικά για την Αθηνά Οικονομάκου, η οποία έχασε τα 18 κιλά που πήρε στην δεύτερη εγκυμοσύνη της (δείτε εδώ και μια φωτογραφία της με ένα θανατηφόρο μαύρο φόρεμα).

 

Η γνωστή ηθοποιός συγκεκριμένα είχε αποκαλύψει: «Να φάω πλούσιο πρωινό, μεσημεριανό σε κανονική ποσότητα, όχι μπουκίτσες, ανδρικό πιάτο δηλαδή, απογευματινό και κανονικό δείπνο. Αν χάσω ένα γεύμα, μπορεί να χάσω και μισό κιλό», έχει πει. Τα γλυκά αν και της αρέσουν, σπάνια τα αποζητάει, ενώ αποφεύγει το junk food και τα φαγητά που συνοδεύονται από βαριές σάλτσες.

 

Το διατροφικό της μενού βασίζεται στη μεσογειακή διατροφή και σε συνταγές που της αρέσουν για να χάσει πρωτίστως λίπος, περιορίζοντας σημαντικά τη ζάχαρη, τον καφέ, τα τηγανητά και το αλκοόλ. Επιπλέον φροντίζει να καταναλώνει άφθονο νερό, αλλά και φυσικούς χυμούς. Όσον αφορά τη γυμναστική, αν και δεν δηλώνει φανατική οπαδός, το pilates και η aerial yoga έχει διαπιστώσει πως της ταιριάζουν απόλυτα. «Όταν πηγαίνω, περνάω καλά. Μέχρι να πάω έχω θέμα. Μάλιστα, το κίνητρό μου για να πάω είναι ότι ντρέπομαι που θα με περιμένει η γυμνάστρια...».

 Η δίαιτα της Αθηνάς Οικονομάκου μετά την εγκυμοσύνη της

youweekly.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα