Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κάνει βουτιές λίγο πριν μπει φυλακή στο Σασμό - Στιγμές ξεγνοιασιάς για τον Δημήτρη Λάλο

19 Αυγούστου 2022 21:39

Λίγο πριν ξεκινήσει ο β' κύκλος του Σασμού, ο οποίος σύμφωνα με πολλές πληροφορίες αλλά και μεγάλα spoilers, θα είναι πιο ανατρεπτικός από ποτέ και τον περιμένουν πως και πως οι τηλεθεατές του Alpha, ο Μαθιός ή αλλιώς Δημήτρης Λάλος, φαίνεται πως απολαμβάνει τις τελευταίες του στιγμές ξεκούρασης στην παραλία.

Ο ηθοποιός ξεκουράζεται προκειμένου και να γεμίσει τις μπαταρίες του για την απαιτητική χρονιά που τον περιμένει, μιας και η σειρά είναι καθημερινή και τα γυρίσματα συνεχόμενα.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Λάλου στην παραλία

Παρότι δεν είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, και δεν συνηθίζει να εκθέτει ότι αφορά την προσωπική του ζωή και την οικογένειά του, το απόγευμα της Παρασκευής 18/8 δημοσίευσε μία φωτογραφία του από την παραλία λίγο πριν τελειώσει το καλοκαίρι και αρχίσουν ξανά οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Στιγμές ξεγνοιασιάς για τον Δημήτρη Λάλο
 

«Ότι έχω κάνει, το έχω χτίσει τούβλο – τούβλο»

Ο Δημήτρης Λάλος, τον οποίο το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει μέσα από τον ρόλο του Μαθιού στο Σασμό, και πρόσφατα έκανε μία σούπερ αποκάλυψη, έχει μακροχρόνια και επιτυχημένη πορεία στο χώρο της υποκριτικής, ωστόσο οι περισσότεροι τον γνώρισαν καλύτερα μέσα από αυτό το ρόλο στην τηλεόραση, και σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για την τεράστια επιτυχία που βιώνει και πώς καταφέρνει να κρατάει ισορροπία στη ζωή του.

Ενώ έχεις κάνει δεκάδες πράγματα, ξαφνικά μιλούν όλοι για εσένα σαν να σε ανακάλυψαν τώρα.

Μα, τώρα με ανακάλυψαν! Μου φαίνεται τελείως φυσιολογικό που το ευρύ κοινό με γνώρισε μέσα από την τηλεόραση. Αυτό το μέσο μπορεί να τους προσεγγίσει όλους.

 Αντιμετωπίζεις την επιτυχία με χάρη. Χωρίς να έχεις γίνει μέρος του λεγόμενου star system, γράφεις στο Instagram «αγαπώ τους θαυμαστές μου», τους απαντάς, δεν εκτίθεσαι αλλά δεν κρύβεσαι, μιλάς ανοιχτά. Πώς πετυχαίνεις αυτήν την ωραία ισορροπία;

Ότι έχω κάνει, το έχω χτίσει τούβλο – τούβλο. Δεν έχω φτάσει εδώ σαν πυροτέχνημα. Ό,τι έχω κερδίσει το έχω κερδίσει με πολλή δουλειά κι αφοσίωση, με την αξία μου. Δεν έχω ζητήσει χάρη από κανέναν.

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Λάλου για την πορεία του

Και δεν έχω τίποτα να χάσω. Είμαι ο εαυτός μου, απλά. Δεν αγχώνομαι ότι πρέπει να αποδείξω ποιος είμαι. Αυτός είμαι, σε όποιον αρέσω, τι να πω… Νομίζω ότι σε αυτήν τη στάση με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ τα χρόνια στο θέατρο. Όπως κι ο ρόλος μου ως δασκάλου στη Μικρή Ακαδημία που έχω ιδρύσει.

Γιατί, για να έρθω σε επαφή με τα παιδιά που έχουν ξεκινήσει να ασχολούνται με το θέατρο, επιστρέφω κι εγώ στη φάση τους, συντονίζομαι μαζί τους, εμπνέομαι κι ο ίδιος.

youweekly.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα