Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βάνα Μπάρμπα: «Δεν οφείλω να είμαι με κανένα θύμα, οφείλω να είμαι με τη Δικαιοσύνη»

12 Σεπτεμβρίου 2022 17:15

Δηλώσεις παραχώρησε η Βάνα Μπάρμπα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στις απόψεις της σχετικά με το #metoo και την κριτική που δέχτηκε για αυτές.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και τόνισε αρχικά πως «δεν οφείλει να είναι με το μέρος κανενός θύματος».

«Δεν οφείλω να είμαι με κανένα θύμα. Οφείλω να είμαι με τη Δικαιοσύνη, εφόσον πει τη γνώμη της. Ας αφήσουμε αυτούς τους ανθρώπους στην ησυχία τους. Είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης. Ξέρεις από την αρχή ότι δεν φοβήθηκα να μιλήσω. Όλο αυτό το πράγμα τους έκανε ζημιά, δεν μπορεί να τρέχουν από πίσω τους συνέχεια, δηλαδή πραγματικά είναι κάτι τρομερό. Όλη αυτή η δημοσιότητα στην ουσία, έχει κακοποιήσει τους ανθρώπους αυτούς. Ναι μεν να ρίχνουμε τα φώτα της δημοσιότητας για να μπορεί να ξέρει ο κόσμος τι γίνεται, όμως άλλο ρίχνω τα φώτα και άλλον να κυνηγάω τι κάνουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ας τους αφήσουμε στην ησυχία τους» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη, τον οποίο και υπερασπίστηκε από την πρώτη κιόλας στιγμή, που βγήκαν στη δημοσιότητα οι κατηγορίες εναντίον του.

«Βλέπω τον Πέτρο ότι έχει γίνει ένας άνθρωπος που δεν μπορεί πια να περπατήσει. Η γυναίκα αυτή έχει περάσει τα πάνδεινα. Δεν θα βγει η απόφαση του δικαστηρίου; Ας αποφανθεί η Δικαιοσύνη κι αν αποδειχθεί πως οι γυναίκες αυτές έχουν δίκιο, θα τις αγκαλιάσουμε», δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα.

Τέλος, η ηθοποιός μίλησε για τις γυναίκες που έχουν καταγγείλει τον ηθοποιό, τονίζοντας πως μερικές τις γνωρίζει, είναι εξαιρετικές και τις σέβεται: «Όλο αυτό το κομμάτι που ξεκίνησε εδώ και 1,5 χρόνο, έχει κάνει ζημιά, έχει κάνει κακό. Δεν γίνεται να φοβούνται οι άνθρωποι, ναι μεν να παίζουν τα φώτα στο κομμάτι του ότι ο άλλος έχει εξουσία και μπορεί να καταχραστεί τη γυναικεία υπόσταση, πρέπει να προσέχουμε, να σεβόμαστε τις γυναίκες. Από την άλλη όμως, δεν μπορεί στο όνομα της εμπάθειας - αν αυτό αποδειχθεί από το δικαστήριο - να καταστρέφονται καριέρες, σπουδαίες και οικογένειες».

«Εγώ δεν έχω αγκαλιάσει κανέναν. Απλά είμαι μεγάλη φαν του Πέτρου Φιλιππίδη, τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχουν περάσει ποτέ, όπως και τον Κιμούλη. Μέχρι να αποδειχθεί και βγει η απόφαση του δικαστηρίου, δεν μπορούμε να τα λέμε όλα αυτά. Και πες ότι βγαίνει η απόφαση κι αυτή η απόφαση είναι αθωωτική, πώς θα μπορεί να ξανασταθεί αυτός ο άνθρωπος; Μπορεί να πάει στη δουλειά του; Στο σπίτι του; Αν αποδειχθεί όμως, πως έκανε όλα αυτά, τότε θα πω "καλά να πάθει που πέρασε αυτά που πέρασε". Μέχρι τότε, όμως ας μην κάνουμε τηλεδίκες», είπε κλείνοντας για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα