Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σασμός: Εκτάκτως το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στις 21:00 το νέο επεισόδιο

30 Σεπτεμβρίου 2022 23:53

Η σειρά Σασμός έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες του Alpha, αφού η τροπή που έχουν πάρει οι εξελίξεις των πρώτων επεισοδίων, τον έχουν φέρει και πάλι πρώτο σε τηλεθέαση.

Η επίδραση του Σασμού στα social media είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική και έτσι αύριο Σάββατο 1 Οκτωβρίου θα προβληθεί νέο επεισόδιο του Σασμού.

Ειδικότερα, στο επεισόδιο που ο Παύλος Βρουλάκης (Στέλιος Μάινας) εμφανίστηκε στην θεία του τη γιαγιά Ειρήνη (Όλγα Δαμάνη), συγκέντρωσε τα περισσότερα θετικά σχόλια μέχρι τώρα.

Η γιαγιά Ειρήνη συνάντησε μετά από 20 χρόνια τον ανιψιό της, Παύλο Βρουλάκη και οι ερμηνείες τους καθήλωσαν το κοινό.

Όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο του Σασμού
Η Καλλιόπη έχει πια παραδοθεί στον αστυνόμο Φραγκιαδάκη κι έχει δώσει την ομολογία της για τη δολοφονία του Άγγελου Βρουλάκη, μόνο που αρνείται να ομολογήσει τον λόγο που το έκανε. Μετά από αυτό οδηγείται στο κρατητήριο και ο Μαθιός αποφυλακίζεται κι επιστρέφει στο σπίτι.

Ο Αστέρης καταρρέει μετά από τον έντονο καυγά που είχε με την Αργυρώ. Η αδιαθεσία του Αστέρη είναι δείγμα πως η υγεία του χειροτερεύει. Η Στέλλα προσπαθεί να τον βοηθήσει και τον πηγαίνει στο νοσοκομείο. Κι εκεί βρίσκεται μπροστά σε μια συνταρακτική ανακάλυψη. Μαθαίνει πως ο Αστέρης χειρουργήθηκε πρόσφατα για να προσφέρει το ένα νεφρό του στην Αργυρώ που διαφορετικά θα πέθαινε. Τότε η Στέλλα καταλαβαίνει πως αυτό που νιώθει ο Αστέρης για την Αργυρώ είναι πιο σημαντικό κι από τη ζωή του.

Στο σπίτι των Βρουλάκηδων από την άλλη μεριά, η γιαγιά Ειρήνη κάνει ετοιμασίες για να υποδεχτεί τον Παύλο κι όλοι νομίζουν πως χάνει το μυαλό της. Αφού ξέρουν πως ο Παύλος είναι νεκρός εδώ και 20 χρόνια. Ο παπά – Μιχάλης που τον έχει συναντήσει προσπαθεί να τον πείσει να μην αποκαλυφθεί σε κανέναν και να φύγει από την Κρήτη. Αυτός όμως έχει έρθει αποφασισμένος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να εκδικηθεί τους Σταματάκηδες.

Δείτε το trailer του νέου επεισοδίου του Σασμού

{https://www.youtube.com/watch?v=OpsvwkPqdoI}

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα