Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σασμός spoiler: Η στιγμή που περίμεναν όλοι - Η Βασιλική μαθαίνει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή

07 Νοεμβρίου 2022 14:36

Δεν υπάρχει δεινό στον Σασμό που να μην ξεκίνησε με αφορμή τον φόνο του Στεφανή από τα χέρια του ξαδέρφου του, του Μαθιού. Μπορεί στην αρχή ο μόνος που γνώριζε το βαρύ μυστικό να ήταν ο Μανόλης, ωστόσο σιγά σιγά όλο και περισσότεροι έχουν αρχίσει να μαθαίνουν ότι ο γιος της Καλλιόπης πήρε τη ζωή του ξαδέρφου του για τα μάτια της Βασιλικής.

Η ίδια ωστόσο ακόμα δεν το έχει μάθει και δύσκολα θα δεχθεί πως ο καλός της θα έκανε μία τόσο σκληρή πράξη και μάλιστα στον ίδιο του τον ξάδερφο (δείτε εδώ τα 200 επεισόδια της σειράς μέσα σε 200 δευτερόλεπτα). Η αποκάλυψη αυτή είναι κάτι που περιμένει με τεράστια αγωνία το τηλεοπτικό κοινό και όπως όλα δείχνουν, δε θα αργήσει να έρθει.

Συγκεκριμένα, η ίδια η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται μαζί με τον τηλεοπτικό της αγαπημένο, Δημήτρη Λάλο και αποκάλυψε: «Κάποια στιγμή θα το μάθει, αν και δεν έχουμε τα σενάρια στα χέρια μας, αυτά που σας λέω σας τα λέω από το μυαλό μου. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από αυτόν και αυτό είναι που θα θέλαμε. Με την έννοια ότι έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να καθαρίσει, να υπάρξει κάθαρση και θα είναι μια εξέλιξη που μας δώσει υλικό για τη συνέχεια ώστε να παίξουμε με άλλα συναισθήματα και σκέψεις και βιώματα».

 Τι θα δούμε σήμερα (7/11) στον Σασμό
Μπορεί ο Μανόλης να νιώθει ότι έχει διώξει ένα μεγάλο βάρος από πάνω του από τη στιγμή που μίλησε στον παπά, όμως όταν μαθαίνει από την Κατερίνα ότι εκείνος κατέφυγε σε μοναστήρι, συγκλονίζεται.

Πιστεύει ότι με την εξομολόγησή του δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα και δεν ξέρει τι κινήσεις να κάνει για να το διορθώσει. Παράλληλα, στο σπίτι της Βασιλικής ξεκινάει η προετοιμασία του γάμου. Παντού ακούγονται γέλια και χαρές, τραγούδια και ευχές. Η Βασιλική ντύνεται νύφη και ο Νικηφόρος την καμαρώνει. Η Στέλλα είναι στο πλευρό τους όπως και η Καλλιόπη, που από το δικό της σπίτι βοηθά τον γιο της να ντυθεί για δεύτερη φορά στη ζωή του γαμπρός και εύχεται αυτή τη φορά να μη σταθεί τίποτα εμπόδιο στον δρόμο του με τη Βασιλική. Η Αργυρώ εν τω μεταξύ, δεν έχει πάψει να σκέφτεται τον Αστέρη και τη διένεξη που είχε με τη μητέρα του, όταν νωρίτερα τους συνάντησε ξαφνικά.

«Τι σκέφτεσαι, κορίτσι μου; Πού είναι χαμένος ο λογισμός σου;», τη ρωτά ο Σταύρος όταν τη βλέπει να χαζεύει έξω από το παράθυρο χωρίς λόγο και εκείνη του απαντά πως είναι κουρασμένη. «Κρίμα. Κι εγώ σκεφτόμουν να πάρουμε τον Πετρή μας και να πάμε μια βόλτα που ο καιρός είναι τόσο καλός». Εκείνη του απαντάει «Καλύτερα όχι. Αλλη μέρα» και φεύγει από μπροστά του. Χώνεται στην ασφάλεια του δωματίου της και αφήνει τη σκέψη της και πάλι να ταξιδέψει στον παλιό αγαπημένο της.

Οι εικόνες που έζησε κοντά του περνούν από το μυαλό της καρέ-καρέ. Όμως και την επόμενη μέρα συνεχίζει να είναι χαμένη στις σκέψεις της και η Μαρίνα, όταν τη βλέπει, καταλαβαίνει αμέσως πού τρέχει ο λογισμός της. Δεν της λέει τίποτα, μόνο μιλά στον Αντώνη τονίζοντας πως ανησυχεί για την οικογένεια της κόρης της. «Μαρίνα, δεν νομίζω πως έχει νόημα να της μιλήσεις ή να την επιπλήξεις. Μεγάλο κορίτσι είναι, πρέπει να πάρει μόνη κάποιες αποφάσεις για τη ζωή της».

{https://www.youtube.com/watch?v=K1OcH6PU0w4}

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα