Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καλό Μεσημεράκι: Η συγκίνηση του Νίκου Μουτσινά στον αέρα της εκπομπής - «Στο σημείο αυτό θέλω...»

09 Νοεμβρίου 2022 16:53

Εδώ και αρκετό καιρό, ο Νίκος Μουτσινάς έχει ενημερώσει το τηλεοπτικό κοινό πως το Καλό Μεσημεράκι θα τελειώσει (δείτε εδώ τι είχε αναφέρει χαρακτηριστικά) και πως αυτή είναι η τελευταία του χρονιά που κάνει την εκπομπή.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 9/11 ωστόσο, κατά την διάρκεια της εκπομπής, θέλησε να πει δυο λόγια και ήταν αρκετά συγκινημένος, μιας και αναφέρθηκε στους συνεργάτες του, με τους οποίους είναι ιδιαίτερα δεμένος όλα αυτά τα χρόνια, και κυριολεκτικά θα μπορούσαμε να τους χαρακτηρίσουμε και οικογένεια.

«Στο σημείο αυτό...πραγματικά θα μπορούσε να τελειώσει αυτή η εκπομπή αύριο, το εννοώ, είναι παραπανίσιο πια, είναι πολύ μεγάλη χαρά, είναι αδιανόητο να βρίσκεσαι στον χώρο, να δουλεύεις, με ανθρώπους που συντονίζεστε στην μπούρδα και μετά αυτοί από μόνοι τους είναι πιο τρελοί» είπε χαρακτηριστικά πάντα με το γνωστό του χιούμορ για τους ανθρώπους του.

 Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του στην τηλεόραση;
Ο Νίκος Μουτσινάς πριν λίγο καιρό, μέσα από τον αέρα της εκπομπής του στο Καλό Μεσημεράκι ,είχε αναφέρει πως αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά της εκπομπής (δείτε εδώ το σχόλιο της Ματίνας Νικολάου για τις δηλώσεις του), χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει αν θα είναι και η δική του τελευταία στην τηλεόραση, κι η αλήθεια είναι πως το τηλεοπτικό κοινό δεν το πήρε και τόσο ωραία μιας και είναι μία από τις αγαπημένες τους μεσημεριανές συνήθειες!

Όμως εδώ και λίγες μέρες, έχει γίνει γνωστό πως ο παρουσιαστής όχι μόνο δεν θα σταματήσει από την τηλεόραση, αλλά μάλιστα φεύγει από τον ΣΚΑΙ και πάει...

tv-24.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα