Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εντυπωσιάζει στο Vegas Live Stage o Nίκος Δούρος

10 Νοεμβρίου 2022 20:32

Ο Νίκος Δούρος θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της νέας γενιάς, έχοντας ξεχωρίζει τα τελευταία χρόνια, τόσο για τις ερμηνευτικές του ικανότητες όσο και για τα τραγούδια που έχει γράψει.

Ο ανερχόμενος τραγουδιστής αυτό το διάστημα εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία στο Vegas Live Stage, στο πλευρό των Σταμάτη Γονίδη και Ζαφείρη Μελά, έχοντας καταφέρει να εντυπωσιάσει με την παρουσία του στο εν λόγω σχήμα.

Μάλιστα ο Νίκος Δούρος έχει μπει στο «στόχαστρο» αρκετών ιδιοκτητών μεγάλων νυχτερινών κέντρων, καθώς βλέπουν στο πρόσωπό του ένα δυνατό «project», που έχει όλα τα εχέγγυα για να αποδειχθεί άκρως επιτυχημένο.

Ο ταλαντούχος ερμηνευτής, ο οποίος πρωταγωνίστησε σε διαφημιστικό ρόλο γνωστής εταιρείας οπτικών, το οποίο προβάλλεται καθημερινά σε όλη την Ελλάδα, πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα τραγούδι up tempo με Ethnic Pop στοιχεία, με τίτλο «Κοίτα κοίτα», το οποίο κυκλοφόρησε από τη Sonar Music και έκλεψε με το... καλημέρα τις εντυπώσεις.

Παράλληλα ο Νίκος Δούρος αυτό το διάστημα, μαζί με τον παραγωγό του και ιδιοκτήτη της Sonar Music, Ανδρέα Γιατράκο εξετάζουν τα επόμενα δισκογραφικά βήματά του, τα οποία αναμένονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον και είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσουν αίσθηση.

{https://www.youtube.com/watch?v=oZjG2Y_NGgU}

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα