Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μποφίλιου: Ένα γούνινο παλτό και ένα ταξίδι στο Λονδίνο που δίχασε το ελληνικό twitter

05 Δεκεμβρίου 2022 00:31

Το ελληνικό twitter μπορεί να «αρπάξει» εύκολα «φωτιά» και να χωριστεί σε δυο στρατόπεδα μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων. Οπότε, δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει απαρατήρητο, κυρίως ασχολίαστο, το ταξίδι της Νατάσσας Μποφίλιου στο Λονδίνο, ντυμένη με κομψά και ακριβά ρούχα.

Αρκετοί χρήστες του διαδικτύου την κατέκριναν, γνωρίζοντας τις πολιτικές της πεποιθήσεις, τις οποίες ποτέ δεν έκρυψε, αντιθέτως, αρκετές φορές προκάλεσε ιδιαίτερα μεγάλη συζήτηση γύρω από αυτές. Τα ρούχα που επέλεξε, ιδιαίτερα έντονα και καθόλου λιτά, έρχονται σε αντιδιαστολή με την αριστερή ιδεολογία της, αναφέρουν κάποιοι. Η ίδια έχει δηλώσει ανοιχτά ότι ψηφίζει ΚΚΕ. Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο του γνωστού ραδιοφωνικού παραγωγού, Ποσειδώνα Γιαννόπουλου, ο οποίος λέει: «Παλεύουμε τον κακό καπιταλισμό στο Κουμμουνιστικό Λονδίνο. Σινιέ και στην πένα, βεβαίως βεβαίως...»

Από την άλλη, υπάρχουν και οι σκληροί υποστηρικτές της. Οι οποίοι σε αρκετές περιπτώσεις επιτίθενται με ιδιαίτερη σφοδρότητα, σε όσους τολμούν να πουν έστω και μια κουβέντα εναντίον της τραγουδίστριας και των στυλιστικών της επιλογών. Και από την άλλη, κάποιοι πιο ψύχραιμοι, επισημαίνουν ότι μια ιδεολογία δεν μπορεί να συνδέεται με τα ρούχα των ανθρώπων. «Αν φοράει κάποιος κουστούμι και γραβάτα πρέπει να είναι δεξιός κι αν είναι αριστερός πρέπει να φοράει αμπέχωνο;», τονίζουν.

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί, που εκτιμούν ότι αυτός ο σάλος, είναι η καλύτερη ευκαιρία για να διαφημιστούν τα ρούχα που φορούσε η τραγουδίστρια και τα οποία έχει σχεδιάσει Ελληνίδα στυλίστρια. Οι τιμές των ρούχων που φοράει η κ. Μποφίλιου, ξεπερνούν τα 250 ευρώ. Είναι χαρακτηριστικό ότι το πράσινο παλτό, με τη faux ροζ γούνα είναι στα 368 ευρώ.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα