Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ντέπυ Γκολεμά: Καταπέλτης κατά Γρηγόρη Πετράκου -Τι είπε για Maestro και Μουτσινά

08 Δεκεμβρίου 2022 12:41

Η Ντέπυ Γκολεμά, σε τηλεφωνική σύνδεση με τον Γιώργο Λιάγκα, μίλησε στην εκπομπή για τη σειρά Maestro, για τη στάση του Πετράκου απέναντι στον Παπακαλιάτη, αλλά και για την πορεία του Νίκου Μουτσινά.

Όπως η ίδια έχει επισημάνει εδώ και καιρό, η σειρά Maestro επάξια έχει κερδίσει τη θέση της στην πολύ γνωστή αυτή πλατφόρμα του Netflix. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά:

 «Ο κύριος Πετράκος δεν είναι καλό που είναι πάντα αντιρρησίας. Δεν είναι κόντρα αυτό το πράγμα, δε νομίζω πως ο Παπακαλιάτης θα ασχοληθεί με τα λεγόμενα του Πετράκου {..}. Δεν κατάλαβα τι τον ενοχλεί και γιατί είπε αυτό για την Χαρούλα Αλεξίου. Δε μιλάει η Χαρούλα στη σειρά, μιλά ο χαρακτήρας».

 Εκτός από τον Παπακαλιάτη, η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά αναφέρθηκε και στον Νίκο Μουτσινά, ξεκαθαρίζοντας πως δε γνωρίζει κάτι για την “μεταγραφή” του από τον ΣΚΑΙ. Η ίδια επισήμανε:

 «Νομίζω πως αυτό που λέει εκείνος, ισχύει. Κουράστηκε, έκανε το κομπόδεμά του και τώρα θέλει να ξεκουραστεί, να κάνει άλλα πράγματα. Πιστεύω θα πάει στην εταιρεία του Κοκλώνη, αυτό μου λέει μια μικρή μου πληροφόρηση. Εκεί υπάρχουν αρκετά projects στα οποία θα μπορούσε να παίξει».

youfly.com

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα