Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τάκης Ζαχαράτος: Οι εντυπωσιακές μεταμορφώσεις του για τη νέα του παράσταση - Δείτε αποκλειστικά βίντεο και φωτογραφίες

09 Δεκεμβρίου 2022 19:54

Είναι ο άνθρωπος με χίλια πρόσωπα. Εκείνος που καταφέρνει να μεταμορφώνεται με πρωτοφανή πιστότητα στα πιο δημοφιλή πρόσωπα της ελληνικής πραγματικότητας και να σατιρίζει γεγονότα της καθημερινότητας προσφέροντας άφθονο γέλιο.

Σε λίγες ημέρες ο Τάκης Ζαχαράτος ανεβαίνει και πάλι στη σκηνή. Θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Δεκεμβρίου, στο Vergina Theatro της Θεσσαλονίκης έχοντας ετοιμάσει ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα, με πολλά νέα πρόσωπα, απρόσμενα ντουέτα και ξεκαρδιστικούς διαλόγους.

{https://www.youtube.com/watch?v=IuC0DffLcyA&t=49s}

Μια πρώτη, χορταστική γεύση από την παράσταση μπορείτε να πάρετε μέσα από τα βίντεο και και τις φωτογραφίες, που δημοσιεύει αποκλειστικά το protothema.gr, αλλά και τα όσα μάς αποκάλυψε ο ίδιος ο Τάκης Ζαχαράτος: «Στη νέα παράσταση έχω εντάξει πολλά νέα πρόσωπα. Ήθελα να είναι κάτι εντελώς καινούργιο, πλήρως ανανεωμένο. Εκτός λοιπόν από το σούπερ ζευγάρι της χρονιάς Βανδή – Μπισμπίκη, έχουμε και άλλα ντουέτα. Ανάμεσά τους αυτά της Lady Gada με την Λαίδη Άντζελα Δημητρίου, της Celine Dion με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου, της Καλλιόπης Σταματάκη με τον γιο της τον Μαθιό από τον «Σασμό», του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Ιλάειρα αλλά και την γερόντισσα Κατερίνα Διδασκάλου από το «Μαύρο Ρόδο» η οποία εξομολογεί του πάντες. Για πρώτη φορά μεταμορφώνομαι επίσης σε Adele, David Bowie, Madonna, Χριστόφορο Παπακαλιάτη, Αγγελική Νικολούλη κ.α.»

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα