Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θα τρελαθούν όλοι οι τηλεθεατές - Η ανακοίνωση του ALPHA για την σειρά Σασμός

11 Ιανουαρίου 2023 19:11

Η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά του Alpha, «Σασμός» δεν σταματά να εκπλήσσει το κοινό της, διότι σε καθημερινή βάση ανακοινώνει κάτι νέο για τα όσα θα γίνουν και όχι μόνο. Από το πρωί της Τετάρτης (11/1) έχει επικρατήσει ο κακός "χαμός" με μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου (δείτε την εδώ).

Αυτή την φορά όμως σας έχουμε την νέα ανακοίνωση για την δραματική σειρά και είναι το νέο τραγούδι της και μια σκηνή με την Αργυρώ και τον Αστέρη.

Με νέο τρέιλερ και τραγούδι επιστρέφει στους δέκτες μας ο «Σασμός». Στα συγκλονιστικά πλάνα βλέπουμε ότι η Βασιλική αποκαλύπτει στην Αργυρώ ότι ο Αστέρης είναι ο άνθρωπος που έδωσε το νεφρό του και της έσωσε τη ζωή.

Η πρώτη τους συνάντηση υπήρξε έρωτας με την πρώτη ματιά. Ένας έρωτας τόσο δυνατός, καρμικός, που σάρωσε κάθε αμφιβολία κι ανασφάλεια, κάθε μίσος και βεντέτα. Αυτός ο έρωτας εξελίχθηκε σε βαθιά αγάπη. Και παρά το αίμα που τους χωρίζει, αίμα συγγενών τους που έχει ποτίσει το χώμα, οι καρδιές τους παραμένουν ανοιχτές στα δώρα της αγάπης και τα σώματά τους ανήμπορα να αντισταθούν στην έλξη που τα συντρίβει.

Ο Αστέρης κι η Αργυρώ, στα νέα επεισόδια του «Σασμού», από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, στις 21:00, υποτάσσονται στην καταιγίδα του έρωτα. Ό,τι κι αν έχει μεσολαβήσει μεταξύ τους, το ζευγάρι συντονίζεται σε έναν κοινό παλμό, σε μια δυνατή ερωτική σκηνή, υπό τους ήχους του νέου τραγουδιού της σειράς με τη φωνή του Γιάννη Κότσιρα, «Θνητοί θεοί». Επιβεβαιώνοντας και το ρεφραίν του τραγουδιού: «Δεν πεθαίνει η καρδιά από αγάπη πολύ/κάθε μέρα μακριά μια ζωή φυλακή/ Δεν υπάρχουν αλλά όταν κλείνει η πληγή/ κάθε πόνος χαρά κάθε τέλος κι αρχή».

Με το «Θνητοί θεοί» συνεχίζεται ο φετινός κύκλος τραγουδιών της πιο επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς, «Σασμός» του Alpha, που από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου επιστρέφει με νέα συγκλονιστικά επεισόδια. Προηγήθηκαν τα «Χαμένη Ζωή» με ερμηνευτή τον Χρήστο Θηβαίο, «Το Δωμάτιο Βρίζω» με ερμηνεύτρια την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, «Πύρινες Καρδιές» με τον Δημήτρη Μπάση και «Τα θαύματα» με ερμηνεύτρια τη Μελίνα Ασλανίδου, που αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay.

{https://www.youtube.com/watch?v=rFXePaDg094}

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα