Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σασμός (8/5): H σκηνή με τον Φαρμάκη που θα συγκινήσει - Βλέπει το φάντασμα της νεκρής συντρόφου του

08 Μαϊος 2023 14:12

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 8/5 επεισόδιο του Σασμού. Η σχέση Αστέρη - Αργυρώ αρχίζει σιγά σιγά να αποκαλύπτεται, ενώ από την άλλη ο Παύλος δίνει το όπλο του Μαθιού στον Αντώνη που έχει γυρίσει στα καθήκοντά του.

Η Αργυρώ και ο Αστέρης αποφασίζουν πως πρέπει να μιλήσουν και κλείνουν ραντεβού σε ένα απόμερο σημείο του χωριού. Για κακή τους τύχη όμως, εκείνη τη στιγμή περνά από δίπλα τους ο Παντελής, ο οποίος μάλιστα εκπλήσσεται που τους βλέπει μαζί μετά από καιρό. «Ιντα κάνετε εδώ στις ερημιές οι δυο σας;», θα τους ρωτήσει χωρίς περιστροφές και ο Αστέρης θα του εξηγήσει πως τυχαία βρέθηκαν και αντάλλαξαν δύο κουβέντες. Ομως εκείνος δεν έχει σκοπό να το αφήσει έτσι. «Αννα, δεν θα πιστέψεις ποιους συνάντησα στο βουνό, περνώντας τυχαία πριν λίγο», θα πει στη γυναίκα του, που λόγω δουλειάς δεν θα έχει όρεξη για κουβέντες.

«Στο βίντεο στον Παρνασσό ήμουν με...» - Έσπασε τη σιωπή της η Παναγιώταρου μετά το χωρισμό για τις φήμες περί τρίτου προσώπου
VIRAL ΕΙΔΗΣΗ
«Στο βίντεο στον Παρνασσό ήμουν με...» - Έσπασε τη σιωπή της η Παναγιώταρου μετά το χωρισμό για τις φήμες περί τρίτου προσώπου
Δείτε επίσης όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας πριν προβληθούν στην τηλεόραση.

«Τον Αστέρη και την Αργυρώ. Ε, λοιπόν, δεν μου το βγάζεις από το μυαλό. Αυτοί οι δύο κάτι σκαρώνουν», επιμένει και εκείνη τον επιπλήττει με τον τρόπο της. «Ασε μας άνθρωπέ μου. Δεν βλέπεις τη δουλειά που έχω; Να μη σε νοιάζει τι κάνουν οι άνθρωποι και πού βρίσκονται. Να κοιτάς τη δουλειά σου. Και τον νου σου μην πεις κουβέντα για τη συνάντησή σου μαζί τους. Αν το μάθει η Καλλιόπη θα έχουμε προβλήματα...». Και πάλι όμως ο Παντελής δεν ηρεμεί. Βάζει σκοπό να μάθει τι συμβαίνει με το ζευγάρι που στο παρελθόν κόντεψε να διχάσει με τη σχέση του ολόκληρο το χωριό.

Στο μεταξύ, η σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς δοκιμάζεται αφού εκείνος δεν είναι σίγουρος αν πρέπει να τη συγχωρέσει για το μυστικό που του κράτησε δύο χρόνια. Η Στέλλα όμως, μη μπορώντας να τους βλέπει σε απόσταση, αποφασίζει να μιλήσει στον άνθρωπο που λίγο έλειψε να γίνει ο άντρας της ζωής της. «Πληγώνεστε και οι δύο, δεν το καταλαβαίνεις; Εκανε ένα λάθος και σου το κράτησε κρυφό, όμως σκέψου κι εσύ λίγο τη θέση της. Σκέψου τις απειλές που βίωσε εκείνη και η οικογένειά της μετά τον θάνατο του αδελφού της. Αν σου έλεγε ότι ο Πετρής είναι παιδί σου, περισσότερα προβλήματα θα δημιουργούνταν. Η Καλλιόπη δεν θα το άφηνε έτσι και το ξέρεις καλά», του επισημαίνει και εκείνος της απαντά πως είχε χρόνο να του αποκαλύψει την ύπαρξη του παιδιού τους και πως δεν χρειαζόταν να το μάθει από τον Σταύρο με τόσο άκομψο τρόπο.

Δείτε επίσης: Τον σκοτώνουν στο σενάριο και φεύγει από την σειρά - Επιβεβαιώθηκε το πιο πολυσυζητημένο spoil

Η Στέλλα πριν χωριστούν του λέει πάντως πως πρέπει πάνω απ’ όλα, ακόμα και από τον εγωισμό του, να βάλει τα συναισθήματά του.

Οι εβδομαδιαίες 8-11/5 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Διαβάστε επίσης: Τον σκοτώνουν στο σενάριο και φεύγει από την σειρά - Επιβεβαιώθηκε το πιο πολυσυζητημένο spoil

Και όσο ο Αστέρης είναι μπερδεμένος, τόσο ξεκάθαρα είναι πλέον τα δεδομένα στη ζωή του Ευθύμη. Μετά την προδοσία που έζησε από τον Λευτέρη και τους άλλους συνεργάτες του, έχει πάρει τις αποφάσεις του για το πώς θα χειριστεί τις πληροφορίες που κρατά στη φαρέτρα του σχετικά με τον Μαθιό. Προς το παρόν όμως κρατά τα φύλλα του κλειστά και αναθέτει στον Βαγγέλη όλες τις δουλειές του. Ο τελευταίος έχει μπλεχτεί πολύ στη νύχτα και παρά τις απειλές που αντιμετωπίζει, χαίρεται που ο Ευθύμης τον εμπιστεύεται τόσο πολύ.

Ο Μαθιός μαθαίνει ότι ο Ευθύμης έχει μετακομίσει στο ξενοδοχείο και γίνεται έξαλλος καθώς καταλαβαίνει πως είναι ένα ακόμα κόλπο του για να βρίσκεται κοντά στη Βασιλική και να της αποσπά πληροφορίες. «Τι άλλο θα κάνει αυτός ο άνθρωπος, αναρωτιέμαι. Μόνο μέσα στο σπίτι μας δεν έχει μπει. Ετσι και πειράξει έστω και μια τρίχα από τα μαλλιά σου, θέλω να μου το πεις. Δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα. Αυτός ο τύπος δεν χάνει ευκαιρία να μας προκαλεί», λέει στη γυναίκα του την ώρα που εκείνη προσπαθεί να τον καθησυχάσει πως έτσι και αλλιώς έχει πολύ τυπικές σχέσεις μαζί του.

Ο Αντώνης έχει επιστρέψει για τα καλά στα επαγγελματικά του καθήκοντα, αλλά ενώ έχει βυθιστεί στις έρευνες για την επίθεση εναντίον του, βρίσκει χρόνο για να ακούσει τον Παύλο που φτάνει αγχωμένος στο γραφείο του. «Αντώνη, χαίρομαι που σε βλέπω ξανά σε αυτή τη θέση. Ημουν σίγουρος πως θα επιστρέψεις και θα συνεχίσεις το σημαντικό έργο σου. Ομως θέλω τη βοήθειά σου σε κάτι», του λέει ο ξάδελφος της Μαρίνας αρχικά και ο διοικητής τον παρακαλεί να του πει τι είναι αυτό που τον απασχολεί.

Τότε βγάζει από την τσέπη του το όπλο που βρήκε ο Μανόλης και το αφήνει πάνω στο γραφείο του, ενώ κοιτά γύρω του για να βεβαιωθεί ότι δεν έρχεται κανείς. «Πώς έφτασε αυτό στα χέρια σου, Παύλο;», τον ρωτά ο Αντώνης και ο Παύλος του εξηγεί. Χωρίς περισσότερη σκέψη, ο Αντώνης στέλνει το όπλο για βαλλιστική εξέταση. «Εννοια σου», λέει στον Παύλο αργότερα και συνεχίζει: «Σε λίγο καιρό θα ξέρουμε πού ανήκει, πότε χρησιμοποιήθηκε και πολλές άλλες πληροφορίες».

{https://www.youtube.com/watch?v=TaMuF_vtHaM}

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα