Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κηδεία Στηβ Κακέτση: Αυτός είναι ο λόγος που δεν εμφανίστηκε η Άντζελα Δημητρίου

22 Μαϊος 2023 15:02

Το τελευταίο «αντίο» είπαν νωρίτερα συγγενείς και φίλοι στον Στηβ Κακέτση που ταύτισε τη ζωή του με την αθηναϊκή νύχτα.

Στο νεκροταφείο Παπάγου βρέθηκαν την Δευτέρα συγγενείς και φίλοι του Στηβ Κακέτση που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη σε ηλικία 73 ετών μετά από μακρά νοσηλεία λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας.

 Ηχηρή ήταν η απουσία της Άντζελας Δημητρίου, της γυναίκας που σημάδεψε τη ζωή του Στηβ Κακέτση αποτελώντας έναν από τους μεγαλύτερους έρωτες της ζωής του.

Λίγο νωρίτερα, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στον «αέρα» τον λόγο που η Άντζελα Δημητρίου επέλεξε να μην πάει στην κηδεία του πρώην συντρόφου της:

«Επειδή μίλησα με την Άντζελα Δημητρίου, είναι προφανές ότι δε μπορεί να παραστεί στην κηδεία, διότι θα είναι η πρώην σύζυγός του, Κατιάνα Μπαλανίκα. Οπότε, η Άντζελα Δημητρίου, αυτό που μετέφερε σε μένα είναι ότι δεν θα είναι στην κηδεία και κάποια άλλη στιγμή μέσα στην εβδομάδα θα πάει να ανάψει ένα κεράκι στον τάφο του Στηβ Κακέτση», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Το «παρών» στην κηδεία έδωσαν η συντετριμμένη πρώην σύζυγός του Κατιάνα Μπαλανίκα, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ο Γιώργος Γερολυμάτος, η Μαρινέλλα, η Γιώτα Γιάννα, η Πέγκυ Ζήνα με τον Γιώργο Λύρα, η Μαριλού Κατσαφάδου με τον Θοδωρή Κατσαφάδο, η Ελένη Ράντου, καθώς και ο Αχιλλέας Μπέος.

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα