Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Εριέττα Μανούρη απολαμβάνει λαχταριστό cheesecake στη Σίφνο

14 Ιουλίου 2024 16:17
LIFESTYLE
  • ΣΙΦΝΟΣ
Η Εριέττα Μανούρη απολαμβάνει λαχταριστό cheesecake στη Σίφνο

test2

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Η Εριέττα Μανούρη, μετά το τέλος των γυρισμάτων από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης με φίλους στα ελληνικά νησιά.

Η ίδια κάνει συχνά αναρτήσεις από τις καλοκαιρινές της διακοπές. Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στη Σίφνο και όπως φαίνεται η ηθοποιός ανυπομονούσε για τον συγκεκριμένο προορισμό, προκειμένου να απολαύσει τα φαγητά και τα γλυκά του νησιού.

{https://www.instagram.com/p/C861tlsoQiC/?utm_source=ig_web_copy_link}

{https://www.instagram.com/p/C9RxEaJI_Ef/?utm_source=ig_web_copy_link}

Η Εριέττα Μανούρη δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, όπου δείχνουν τα μαγευτικά τοπία της Σίφνου και τα λαχταριστά πιάτα που φαίνεται να την ενθουσίασαν ιδιαίτερα. Η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: « Ένα χρόνο περίμενα να φάω αυτό το cheesecake. Παναγία μου».

 

Η Εριέττα Μανούρη έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της, ως Βαλεντίνη Σταμίρη, στις «Άγριες Μέλισσες», ενώ στη συνέχεια πρωταγωνίστησε μαζί με τον Χρήστο Λούλη, τη Θάλεια Ματίκα και τον Ιωάννη Παπαζήση, στους δύο τελευταίους κύκλους της σειράς «Όρκος». Το φετινό χειμώνα την απολαύσαμε στη μακροβιότερη κωμική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης, «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», που ήταν ζευγάρι με τον Στάθη Κόικα.

{https://www.instagram.com/p/C2Fj9eVIKp6/?utm_source=ig_web_copy_link}

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Σίφνος: Παρέλαση διαμαρτυρίας για την υποστελέχωση του περιφερειακού ιατρείου (βίντεο)
  • Αεροδιακομιδές από Νάξο, Σαντορίνη, Σίφνο και Τήνο
  • Αεροδιακομιδές ασθενών από Μύκονο και Σίφνο στη Σύρο
  • Σίφνος: Επιστολή–διαμαρτυρία για την υποστελέχωση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου και τον κίνδυνο για τη δημόσια υγεία στο νησί
  • Δήμαρχος Σίφνου: «Πάνω από 500 παιδιά μένουν χωρίς γιατρό - Κάτοικοι προσπαθούν να μεταπείσουν την παιδίατρο» (βίντεο)
  • Σίφνος: Ερωτήματα για την ετοιμότητα του λιμανιού ενόψει καλοκαιριού