Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Τατιάνα Μπλάτνικ με μαύρο μπικίνι στην Πάρο

04 Αυγούστου 2024 12:30
LIFESTYLE
  • ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΛΑΤΝΙΚ
  • ΠΑΡΟΣ
Η Τατιάνα Μπλάτνικ με μαύρο μπικίνι στην Πάρο

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Η Τατιάνα Μπλάτνικ περνάει το πρώτο καλοκαίρι επίσημα ως ελεύθερη, διότι πριν από μερικούς μήνες ανακοινώθηκε το διαζύγιο της με τον Νικόλαο.

Οι δυο τους έχουν άριστες σχέσεις και αυτό φαίνεται και από τις κοινές εμφανίσεις που κάνει η Τατιάνα Μπλάτνικ με την Άννα Μαρία.
Αυτές τις ημέρες η Τατιάνα Μπλάτνικ βρέθηκε στην Πάρο για λίγες διακοπές. Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά δημοσιεύει κάποια πιο προσωπικά της στιγμιότυπα.

Το πρωί της Κυριακής δημοσίευσε μία φωτογραφία της από την παραλία, όπου τη βλέπουμε ξαπλωμένη με το πάνω μέρος του μαγιό της να φαίνεται και ένα μαντήλι στο κεφάλι της για να την προστατεύει από τον ήλιο.

"Ένα σπάνιο δικό μου στιγμιότυπο. Χαρούμενη, ξυπόλυτη, θάλασσα, ήλιος. Ακόμη και τρεις ημέρες μπορούν να γεμίσουν τις μπαταρίες σου. Καλημέρα, Ευχαριστώ Πάρο. Επόμενος σταθμός: Παρίσι” έγραψε η Τατιάνα Μπλάτνικ επάνω στο Instagram story της.

Τατιάνα Μπλάτνικ@tatianablatnik

tatiana blatnik paros

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Πάρος: Θυελλώδεις νοτιάδες φούσκωσαν τη θάλασσα και την έβγαλαν στη στεριά (Βίντεο)
  • Πάρος: Επίσημη «πρώτη» για τις σειρήνες προειδοποίησης έκτακτων συμβάντων – Ήχησαν προειδοποιητικά σήμερα (Βίντεο)
  • Ο Π.Σ. Πάρου «ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ» για την απώλεια του Ιωάννη Βασιλειόπουλου
  • Πάρος: Κοπή Πρωτοχρονιάτκης πίτας στο Άσπρο Χωριό (Βίντεο)
  • Πάρος: O Πολιτιστικός Σύλλογος Καμαρών έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του – Μια ζεστή εκδήλωση με χαμόγελα και δώρα στα παιδιά (Βίντεο)
  • Πάρος – Γηροκομείο: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας (Βίντεο)