Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στη Μύκονο με τη μέλλουσα σύζυγό του Δώρα Παπαδοπούλου ο Απόστολος Λύτρας

16 Απριλίου 2025 13:56
LIFESTYLE
  • ΜΥΚΟΝΟΣ
  • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΥΤΡΑΣ
  • ΔΩΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Στη Μύκονο με τη μέλλουσα σύζυγό του Δώρα Παπαδοπούλου ο Απόστολος Λύτρας

test2

test2

Ο Απόστολος Λύτρας και η Δώρα Παπαδοπούλου / Φωτογραφία Αρχείου NDP

Μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου ο Απόστολος Λύτρας με την αγαπημένη του Δώρα Παπαδοπούλου. Το ζευγάρι που δημοσιοποίησε την πρόταση γάμου μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media χθες (15.04.2025) το βράδυ, σήμερα ταξίδεψε για τη Μύκονο για να περάσει εκεί τις ημέρες του Πάσχα.

Ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας και η σύντροφός του, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο του real estate, μέσω μίας κοινής ανάρτησής τους στο Instagram μοιράστηκαν την ευτυχισμένη τους στιγμή για τον επικείμενο γάμο τους.

Ανέβασαν γύρω στις 10 το βράδυ της Τρίτης μία φωτογραφία, με την Δώρα Παπαδόπουλου να φοράει στο χέρι της ένα μονόπετρο, ενώ είχε ως σχόλιο «Yes, i do». Δηλαδή «ναι, δέχομαι».

{https://www.instagram.com/p/DIenNn7otLR/?utm_source=ig_web_copy_link}

Η πρόταση γάμου έγινε σε γνωστό εστιατόριο της Βουλιαγμένης και σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η σύντροφος του Απόστολου Λύτρα συγκινήθηκε, αν και περίμενε ότι αυτή θα ήταν η φυσική εξέλιξη της σχέσης τους από τη στιγμή που το ζευγάρι συζεί. Οι πρώτοι με τους οποίους μοιράστηκαν το ευτυχές γεγονός ήταν τα παιδιά τους που χάρηκαν πολύ.

Οι δύο κόρες του Απόστολου Λύτρα από τον πρώτο του γάμο και οι κόρες της Δώρας Παπαδοπούλου, στηρίζουν τις επιλογές των γονιών τους και μεταξύ τους έχει αναπτυχθεί μία όμορφη σχέση.

Ο γάμος τους φαίνεται πως δεν θα αργήσει, οπότε το ζευγάρι μετά το Πάσχα θα αρχίσει σιγά σιγά τις προετοιμασίες για το μυστήριο, που αναμένεται να γίνει το καλοκαίρι.

Για την ώρα το ζευγάρι βρίσκεται στη Μύκονο, έχοντας μαζί και τη μικρότερη κόρη της Δώρας Παπαδοπούλου. Οι τρεις τους θα κάνουν Ανάσταση στο νησί των ανέμων και μετά θα επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους.

Η πρόταση του Απόστολου Λύτρα στην αγαπημένη του Δώρα Παπαδόπουλου ήρθε σχεδόν ένα μήνα μετά και τους επίσημους τίτλους τέλους που έριξε στον γάμο του με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου ο γνωστός ποινικολόγος. Στις 22 Μαρτίου του 2025 οι δύο δικηγόροι παρουσία συμβολαιογράφου και στενών συνεργατών τους υπέγραψαν το συναινετικό διαζύγιό τους.

Το πρώην ζευγάρι όμως θα βρεθεί και πάλι αντιμέτωπο στα δικαστήρια στις 6 Μαΐου, καθώς εκκρεμεί η δίκη για την κακοποίηση που έχει καταγγείλει η Σοφία Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα τον Ιούνιο του 2024.

newsit.gr

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Συλλήψεις στη Μύκονο
  • Στη Μύκονο Τάμτα και Πάρις Κασιδόκωστας (φωτό)
  • Στη Μύκονο ο Jason Derulo - Μαγνήτισε τα βλέμματα το superyacht «Kaos» αξίας 300 εκατομμυρίων δολαρίων (βίντεο)
  • Car... surfing στη Μύκονο: Νεαρός ξάπλωσε στην οροφή εν κινήσει αυτοκινήτου για ένα βίντεο στα social media (βίντεο)
  • Σύλληψη (2) αλλοδαπών για παραβάσεις Κ.Ο.Κ. στη Μύκονο
  • Στη Μύκoνο Ζανιόλο και Σαμπάνης (βίντεο)