×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2013 - Psts.gr

Με τίτλο "Προβλήματα στο Κέντρο Υγείας" ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Περιφερειακής Ενότητας Πάρου - Αντιπάρου Κώστας Ν. Μπιζάς απέστειλε σήμερα επιστολή προς τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 19 Οκτωβρίου ξεκινούν οι υποχρεώσεις του Α.Ο. Θήρας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, σύμφωνα με την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των Πανελληνίων πρωταθλημάτων της Α1 και Α2 γυναικών στο βόλεϊ.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2013 09:53

1.500 έργα σε αυλές και πλατείες

Το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, συγκεκριμένα η περιοχή του Κεραμεικού και του Μεταξουργείου, από την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου και μέχρι το τέλος του μήνα θα ζωντανέψουν από την ενέργεια και τη δυναμικότητα της σύγχρονης τέχνης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2013 09:46

Κυβέρνηση κυνισμού και υποκρισίας

Την τακτική της ολομέτωπης επίθεσης στην κυβέρνηση, ακυρώνοντας την επιχειρηματολογία της κυβέρνησης για «ελπίδα... story», επιλέγει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει το κατά την Κουμουνδούρου «δόγμα του σοκ», στο ενδεχόμενο διαπραγμάτευσης της δανειακής σύμβασης από μία αριστερή κυβέρνηση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2013 09:42

Πενθήμερο λουκέτο στα σχολεία

Σήμερα αναμένεται να οριστικοποιήσουν την απόφασή τους για απεργιακές κινητοποιήσεις οι καθηγητές της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, κατά τη διάρκεια της Ολομέλειας των προέδρων ΕΛΜΕ (τοπικών ενώσεων),

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εταιρεία παρουσίασε επίσης ένα Android tablet και μια νέα εκδοχή του «υβριδικού» λάπτοπ Aspire R7.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos