Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2017 - Psts.gr

Καλοκαίρι, θάλασσα και αλάτι μυρίζει το νέο τεύχος Ιουνίου-Ιουλίου του περιοδικού My Naxos που κυκλοφορεί. Κάθε του σελίδα και μια βουτιά στη μαγεία της Νάξου, στα κρυμμένα μυστικά της και στην ακαταμάχητη αλατισμένη γοητεία της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε το νέο διοικητικό συμβούλιο

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαγειρεύουμε έναν καλύτερο κόσμο τα παιδιά μας!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στην Ίο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν (10) αλλοδαποί που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω αεροδρομίων του Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε την 11η Ιουλίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 11η Ιουλίου 2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία, σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση με τα μέλη του Εργοστασιακού Σωματείου και τους εργαζόμενους του Νεωρίου είχε σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5-7-2017, στην πλατεία Ηρώου της Μάρπησσας, ο Αγιασμός του ασθενοφόρου, που η INTERAMERICAN παραχώρησε στην ΕΟΔ Κυκλάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos