Α.Σ. Αιγαίας Πάρου

14 Απριλίου 2011 01:00

Η Διοίκηση, ο προπονητής και οι αθλητές του συλλόγου μας

ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βρέθηκαν κοντά μας το περασμένο Σάββατο στην Αθλητική Συνάντηση Άμιλλας & Εμπειρίας TaeKwonDo και Kick Boxing, που διοργανώσαμε στην Πάρο. Συγχαρητήρια στους αθλητές και προπονητές των Α.Σ. Ερμούπολης Σύρου, Α.Σ. Αθλοπαιδεία Νάξου, Α.Σ. Αιγαία Μυκόνου και Α.Σ. Αιγαία Πάρου, που για ακόμη μία φορά βρέθηκαν κοντά μας και επέδειξαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη για τις όποιες καθυστερήσεις παρουσιάστηκαν στο πρόγραμμα, δεν είχαμε καμία απολύτως πρόθεση να κουράσουμε και να ταλαιπωρήσουμε κανέναν, η συμμετοχή όμως ήταν σαφώς μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά, προσπαθήσαμε πραγματικά πολύ.

Ευχαριστούμε από τα βάθη της ψυχής μας όλους εκείνους που τόσο πρόθυμα προσέφεραν την πολύτιμη βοήθειά τους και τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο της Πάρου Κο Βλαχογιάννη, που με ευγένεια και ευχαρίστηση ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας, και στον Πρόεδρο του ΔΟΝΑ Πάρου Κο Φραγκίσκο Βελέτζα που πάντα μας βοηθά και μας στηρίζει!
Σας ευχαριστούμε ειλικρινά ΟΛΟΥΣ!!!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos