Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης

09 Αυγούστου 2011 16:37

Μια μεγάλη διοργάνωση στο χώρο της υδατοσφαίρισης θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 21 Αυγούστου

2011 στη Σύρο, στο κολυμβητήριο Ερμούπολης.

Πρόκειται για το Vikelas Cup, το οποίο διεξάγεται για όγδοη συνεχόμενη χρονιά προς τιμή του αναβιωτή των Ολυμπιακών Αγώνων Δημήτριου Βικέλα.

Το τουρνουά συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας και τον Δήμο Σύρου Ερμούπολης (ΟΠΑΣ) και με την υποστήριξη τοπικών φορέων.

Το 8ο Vikelas Cup περιλαμβάνει ένα διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων Εφήβων με τη συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδος καθώς και τις αντίστοιχες της Ιταλίας, Ρωσίας και Σερβίας.

Με ελεύθερη είσοδο, το κοινό καλείται να παρακολουθήσει και να υποστηρίξει τους αγώνες των ομάδων, μεταξύ αυτών και της ελληνικής, η οποία σε λιγότερο από ένα μήνα θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που θα πραγματοποιηθεί στην Κροατία.

Το τουρνουά θεσμοθετήθηκε από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας το 2004 και τελεί υπό την εποπτεία της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου (LEN). 'Εκτοτε διεξάγεται κάθε χρόνο στην Ερμούπολη Σύρου, τιμώντας έτσι τον πρώτο Πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Δημήτριο Βικέλα, ο οποίος γεννήθηκε στην Ερμούπολη το 1835.       {plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos