Δημιουργία Κολυμβητικού Τμήματος από τον ΑΟΠ

09 Οκτωβρίου 2012 11:22

Το ΔΣ του Αθλητικού Ομίλου Πάρου, με δελτίο τύπου στις 18/1/2012 είχε ανακοινώσει την απόφασή του για τη διερεύνηση δυνατότητας ίδρυσης τμημάτων κλασικού αθλητισμού και κολύμβησης.

Το τμήμα κλασικού αθλητισμού ξεκίνησε προ ημερών τα πρώτα του βήματα. Σήμερα, ο ΑΟΠ, μετά από πολλές συζητήσεις (ανεπίσημες και επίσημες) με γονείς και αθλητές ανακοινώνει την πρώτη διευρυμένη συνάντηση με τους ενδιαφερόμενους για τη δημιουργία τμημάτων εκμάθησης κολύμβησης, καθώς και αγωνιστικής ομάδας.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ στα γραφεία του ΑΟΠ στο Δημοτικό Στάδιο Παροικιάς. Στη συνάντηση θα ανταλλαγούν απόψεις για την καλύτερη λειτουργία των τμημάτων.

Το ΔΣ του ΑΟΠ που ανέλαβε τις τύχες του συλλόγου το καλοκαίρι του 2011 έχει πετύχει μέχρι τώρα να δημιουργήσει αγωνιστικά τμήματα που μετέχουν στα πρωταθλήματα, βόλεϊ και μπάσκετ, ενώ πολύ σύντομα αναμένεται το ίδιο να γίνει και σε επίσημους αγώνες στίβου. Πίστη μας είναι ότι αυτό, πολύ γρήγορα θα είναι εφικτό και σε κολυμβητικούς αγώνες. Ο ΑΟΠ είναι το μεγαλύτερο αθλητικό κύτταρο στο νησί και το αποδεικνύει με πράξεις.

Για περισσότερες πληροφορίες για το υπό ίδρυση κολυμβητικό τμήμα, ο ΑΟΠ - σύστησε προσωρινή επιτροπή αποκλειστικά γι' αυτό το σκοπό – και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους παρακάτω:

Κώστας Τσαντάνης: 6977-607-171

Στέλιος Μπόνης: 6934-179-139

Δημήτρης Μπελέγρης: 6976-886-978

Επισυνάπτουμε - θυμίζουμε το δελτίο τύπου της 18/1/2012:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Πάρου συνεδρίασε χθες το βράδυ και μεταξύ των θεμάτων που συζήτησε έλαβε και τις εξής αποφάσεις:

1. Διερεύνηση δυνατότητας για δημιουργία τμήματος στίβου.

2. Διερεύνηση δυνατότητας για δημιουργία τμήματος κολύμβησης.

Ο Αθλητικός Όμιλος Πάρου πιστός στα ιδεώδη του ερασιτεχνικού αθλητισμού δημιούργησε πριν δύο χρόνια το βόλεϊ γυναικών, ενώ πέρσι το φθινόπωρο επαναδραστηριοποίησε και το μπάσκετ. Στα δύο παραπάνω τμήματα αθλούνται αυτή τη στιγμή περισσότερα από 50 αγόρια και κορίτσια.

Πιστεύουμε, ότι η προσπάθεια για τη δημιουργία των δύο νέων τμημάτων, θα πάρει σάρκα και οστά τους επόμενους μήνες».

Αθλητικός Όμιλος Πάρου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos