×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Συγχαρητήρια από τη Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

16 Μαϊος 2013 22:33

Η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. αποστέλλει τα πιο θερμά της συγχαρητήρια για την επιτυχία των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Πάρου

στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist που διεξήχθη στην Κατερίνη. Ειδικότερα αξίζουν ιδιαίτερης μνείας οι προσπάθειες του Ομίλου επί πολλά συναπτά έτη, η συμβολή των προπονητών αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους νέους αθλητές του τόπου μας που αποδεικνύουν ότι διαθέτουν περίσσεια θέληση και ικανότητες για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Οι αθλητές - αθλήτριες: Γκόκα Αικατερίνη, Μαλατέστα Πωλίνα, Μπομποτάς Χρήστος, Σκιαδά Αικατερίνη, Μπρούσης Βίκτωρ είναι οι συμμετέχοντες εκ μέρους του Ν.Ο.Π. που ανάμεσα σε 163 αθλητές κατάφεραν να διακριθούν και από την Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π έχουν τις καλύτερες ευχές για το μέλλον τους στην ιστιοπλοϊα. Τα κατορθώματα των Παριανών αθλητών ξεπερνούν πλέον και τα Ελληνικά σύνορα καθώς, τη δεύτερη θέση στα κορίτσια, την παραμονή της στην Εθνική ομάδα και τη συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκο πρωτάθλημα εξασφάλισε η αθλήτρια του Ν.Ο.Π. Γκόκα Αικατερίνη ενώ η Μαλατέστα Πωλίνα θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Βαλκανικούς αγώνες.

Η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π αναγνωρίζει το αξιόλογο για τον τόπο, την ναυσιπλοΐα και τον αθλητισμό έργο όλων των συμβαλλομένων και θα υποστηρίζει το έργο του Ν.Ο.Π. με τις εκάστοτε δυνατότητές της.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos