×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Προώθηση wind και kite surfing

29 Μαϊος 2013 22:28

Διοργάνωση από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δημοσιογραφικής αποστολής για την ανάδειξη του wind-kite σε Μύκονο - Πάρο και Νάξο.

Το Τμήμα Τουρισμού Κυκλάδων, της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, συνεχίζοντας την προσπάθεια της αποτελεσματικής προβολής των Κυκλάδων, πρόκειται να διοργανώσει μια ακόμα δημοσιογραφική αποστολή. Το ταξίδι θα διαρκέσει από τις 31/5 έως και τις 7/6/2013 και τα προβαλλόμενα νησιά θα είναι η Μύκονος, η Πάρος και η Νάξος.

Η εν λόγω αποστολή, θα έχει θεματικό χαρακτήρα και θα στοχεύει στην περαιτέρω προώθηση του wind και του kite surfing, ως μια από τις σημαντικότερες δραστηριότητες που μπορούν επιδοθούν οι επισκέπτες μας από το εξωτερικό αλλά και από το εσωτερικό.

Η ενδεκαμελής αποστολή θα συγκροτείται από εκπροσώπους εντύπων και site της Μεγάλης Βρετανίας, της Ολλανδίας, της Ιταλίας και της Πολωνίας και θα συνοδεύεται από στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού της Π.Ν.Αιγαίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos