×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ίδρυση σωματείου πολεμικών τεχνών στην Νάουσα

10 Ιουνίου 2013 10:46

Με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΑΤΕ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΑΡΟΥ» ιδρύεται αθλητικό σωματείο

με σκοπό την καλλιέργεια, ανάπτυξη, διάδοση και εκμάθηση των πολεμικών τεχνών και των μαχητικών αθλημάτων. Αναλυτικά η δημοσίευση περίληψης σύστασης καταστατικού του αθλητικού σωματείου έχει ως εξής:

«Με την υπ'αριθμ. 50/2013 απόφαση του Ειρηνοδικείου Πάρου, ανεγνωρίσθη το Σωματείο με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΑΤΕ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΑΡΟΥ» με έδρα την Νάουσα του Δήμου Πάρου Κυκλάδων και διακριτικό τίτλο «ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ», υπέγραψαν τα 22 ιδρυτικά μέλη, με σκοπό την καλλιέργεια, ανάπτυξη, διάδοση και εκμάθηση των πολεμικών τεχνών και των μαχητικών αθλημάτων, θεμελιωμένες στις αρχές του φίλαθλου πνεύματος, της αθλητικής ιδέας, του ευγενούς ανταγωνισμού, του έντιμου και δίκαιου αγώνα, της ίσης αναμέτρησης και της ανάπτυξης των δυνατοτήτων των αθλητών για τη συμμετοχή τους σε αθλητικούς αγώνες. Τα αγωνιστικά τμήματα που δύναται να καλλιεργούνται από το Σωματείο είναι τα εξής: Καράτε, Κομπούντο, Κίκ Μπόξινγκ, Aϊκίντο, Τζούντο και πυγμαχία, το οποίο αποτελείται από 23 άρθρα.

Πάρος 5-6-2013

Ο πληρεξούσιος Δικηγόρος

Ιωάννης Λ. Ανδρεόπουλος

Α.Μ. Δ.Σ. Σύρου 107»

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos