×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Παράκτια διαδρομή & απονομή στην Ιερή Νήσο Μήλο για το Cyclades Regatta 2014 του Ν.Ο.Τ.Κ.

03 Ιουλίου 2014 13:36

Τελευταία βραδιά της παραμονής των 270 ιστιοπλόων του επετειακού 20ου «Cyclades Regatta 2014» του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας. Στο Ιερό Νησί της Μήλου με τη βράβευση της 2ης ιστιοδρομίας Φοίνικα Σύρου- Μήλου και του Παράκτιου αγώνα.

Ο Δήμος Μήλου και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μήλου δεξιώθηκαν τους αθλητές στο χώρο του Ναυτικού Ομίλου Μήλου και η τελετή της απονομής ήταν ένα αποχαιρετιστήριο γλέντι που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για την φιλοξενία του νησιού.

Η παραμονή των ιστιοπλόων που άρχισαν να φτάνουν στο λιμάνι του Αδάμαντα της Μήλου το βράδυ της Δευτέρας μετά τον τερματισμό της δεύτερης διαδρομής Σύρου - Μήλου ήταν γεμάτη από εκπλήξεις, πάρτυ και events. Ο δήμαρχος Μήλου Γεράσιμος Δαμουλάκης υποδέχθηκε το πρώτο σκάφος που τερμάτισε ανοίγοντας σαμπάνια Μoet ενώ μέλη του Ναυτικού Ομίλου Μήλου σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο περίμεναν στην προβλήτα τα σκάφη που έφταναν στο λιμάνι προσφέροντας τους σάντουιτς, χυμούς, νερό και πάγο.

Το ίδιο βράδυ οι αθλητές διασκέδασαν στο πάρτυ υποδοχής που τους πρόσφερε το club «ΑΚΡΗ» .

Το πρωί της Τρίτης το κατάστημα «Μικρογεύματα ΓΡΗΓΟΡΗΣ» πρόσφερε τυρόπιτες και νερό στα πληρώματα.

Από τις 3 το μεσημέρι της Τρίτης ταχύπλοα του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου κου Νίκου Ξενάκη μετέφεραν τους αθλητές στη παραλία του Ναυτικού Ομίλου Μήλου όπου οι αθλητές απόλαυσαν μπάνιο με μουσική, κερασμένες μπύρες και μπάρμπεκιου.

Το βράδυ οι αθλητές διασκέδασαν χορεύοντας στο "σφηνάκι πάρτυ" που κέρασε το club «ΠΛΩΡΗ».

Το πρωί της Τετάρτης, στο γραφείο επιτροπής του ΝΟΤΚ, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση κυβερνητών για τις οδηγίες πλού του παράκτιου αγώνα .

Το μεσημέρι τα σκάφη ξεκίνησαν για τον παράκτιο αγώνα στο Λιμάνι του Αδάμαντα. Πλήθος κόσμου από την ακτή παρακολουθούσε τους ελιγμούς των ιστιοφόρων και τα πολύχρωμα μπαλόνια τους σε δύο διαδρομές ολυμπιακού τριγώνου και ένα όρτσα πρίμα με άνεμο Β 20 μίλια όπου ο πρώτος τερμάτισε σε δύο ώρες και ο τελευταίος σε 4 ώρες.

Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου μετά την ολοκλήρωση του inshore πρόσφερε παγωμένα φρούτα και χυμούς .

Ακολούθησε η απονομή και αποχαιρετιστήριo πάρτυ με κερασμένη μπύρα «ΜΥΘΟΣ» από το club-bar "Aragosta".

Tα πληρώματα εκκινούν από την Μήλο για το τελευταίο νησί-σταθμό του επετειακού αγώνα, την Σέριφο, την Πέμπτη 3 Ιουλίου έχοντας στις αποσκευές του μια σακούλα με μηλέικα δώρα από τον Δήμο Μήλου.

Το ταξίδι και οι εκπλήξεις του «Cyclades Regatta 2014» του ΝΟΤΚ που ξεκίνησε με την συνοδεία της Κανονιοφόρου «ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ» του Πολεμικού Ναυτικού, το Σάββατο 28 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 6 Ιουλίου συνεχίζεται...

Οι νικητές της παράκτιας Ιστιοδρομίας στην Μήλο είναι :

1ος ORCi overall : Cosmote ΕΡΥΤΟΣ, Κώστας Μάνθος, ΝΟΠΦ

2ος ORCi overall : NEMESIS , Ζήσης Δημητρίου, ΝΟΤΚ

3ος ORCi overall : VENTUS , Μιχάλης Κλούβας, ΝΟΤΚ

1ος ORC club overall : VOLTAIRE, Christophe Vivien, ΝΟΤΚ

2ος ORC club overall : BELL'ANGIOLINA, Σπύρος Πλειαδάκης, SEANATK

3ος ORC club overall :GIORGIO, Παναγιώτης Στάθης , ΝΟΤΚ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos