Aegean Reggata 2014 - 2η Ημέρα

20 Αυγούστου 2014 23:16

Η 2η ημέρα της Aegean Regatta βρίσκει τα 91 σκάφη στο νησί του Ιπποκράτη και τρίτο μεγαλύτερο νησί της Δωδεκανήσου, την όμορφη Κω. Το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας δεν περιλάμβανε αγωνιστικές υποχρεώσεις αφήνοντας ελεύθερο χρόνο στα πληρώματα.

Η κούραση όλων μεγάλη και ο εξοπλισμός των σκαφών καταπονημένος ύστερα από την συναρπαστική πρώτη ιστιοδρομία. Οι ισχυροί άνεμοι και ο έντονος ανταγωνισμός της πρώτης ιστιοδρομίας δυσκόλεψε τα πληρώματα και έτσι εκμεταλλεύτηκαν τον ελεύθερο χρόνο για κάποιες στιγμές χαλάρωσης στις όμορφες παραλίες του νησιού. Παράλληλα, οι ιστιοπλόοι βρήκαν την ευκαιρία να επιδιορθώσουν τυχόν ζημιές και να ξεκουραστούν. Από τις όμορφες στιγμές της ημέρας ξεχώρισαν οι μοναδικές εμπειρίες που πρόσφερε το πλήρωμα του ERYTOS II COSMOTE στους μικρούς ιστιοπλόους του Ναυτικού Ομίλου της Κω. 50 μικροί φίλοι της θάλασσας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια βόλτα με το αγωνιστικό σκάφος, ενώ το πλήρωμα τους αποκάλυπτε μερικά από τα μυστικά του αθλήματος.

Το βράδυ ακολούθησε στην μαρίνα της Κω η απονομή των επάθλων της πρώτης ιστιοδρομίας όπου οι νικητές παρέλαβαν τα βραβεία τους για τις επιδόσεις τους στο πρώτο σκέλος της διοργάνωσης.

Αύριο τα πληρώματα επιστρέφουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς ο στόλος θα δοκιμαστεί στη δεύτερη ιστιοδρομία του αγώνα με προορισμό την Τήλο αυτή τη φορά.

H Aegean Regatta διοργανώνεται από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, σε συνεργασία με την Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και συνδιοργανωτές τους ναυτικούς ομίλους του Ανατολικού Αιγαίου, με συντονιστή Όμιλο τον Α.Σ.Ι.Α.Θ. Ρόδου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos