Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας - 470

14 Σεπτεμβρίου 2014 14:42

Οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής είναι έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας

που διεξάγεται στο Σαντατέρ της Ισπανίας με φόντο την πρόκριση της χώρας μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016. Έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία καταμέτρησης και περιμένουν να ανοίξει η αυλαία αυτής της σπουδαίας διοργάνωσης.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας διεξάγεται από τη Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (ISAF) με τη συμμετοχή όλων των Ολυμπιακών κατηγοριών και αποτελεί κριτήριο πρόκρισης των χωρών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το 50% των πολυπόθητων θέσεων θα καθοριστεί από τα αποτελέσματα αυτού του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος με τις κατηγορίες των ανδρών στα 470 να μάχονται για τις 13 διαθέσιμες θέσεις.

Στη προηγούμενη διοργάνωση του 2011 στο Περθ της Αυστραλίας οι Μάντης – Καγιαλής ήταν αυτοί που εξασφάλισαν τη συμμετοχή της χώρας στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου και φέτος θέλουν να επαναλάβουν αυτήν την επιτυχία.

Το κορυφαίο Ελληνικό δίδυμο πέρα από την Ολυμπιακή Πρόκριση προσβλέπει και σε ακόμη μια Παγκόσμια διάκριση, καθώς το 2013 ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάχθηκε στο Λα Ροσέλ, ενώ για το 2014 βρίσκονται στη 2η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, γεγονός που τους γεμίζει αισιοδοξία για το αποτέλεσμα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos