Άλλη μια σπουδαία διάκριση για τα Ελληνικά πανιά των Μάντη – Καγιαλή

22 Οκτωβρίου 2014 12:19

Οι Έλληνες παγκόσμιοι πρωταθλητές επιστρέφουν από το ISAF Sailing World Cup στο Qingdao της Κίνας με ακόμη μια σπουδαία διάκριση στο ενεργητικό τους, αφού

κατάφεραν να ανέβουν στο δεύτερο σκαλί του βάθρου και να προσθέσουν ακόμη ένα μετάλλιο στην πλούσια συλλογή τους. Με αυτόν τον τρόπο, οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής αποδεικνύουν ότι διανύουν μια από τις πιο επιτυχημένες χρονιές τους, καθώς για το 2014 έχουν βρεθεί συνολικά 4 φορές στο βάθρο μεγάλων διοργανώσεων (1 χρυσό και 2 ασημένια σε αγώνες του παγκοσμίου κυπέλλου και 1 χάλκινο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα).

Η κούρσα των μεταλλίων (medal race) ολοκληρώθηκε χθές (17/10) κάτω από δύσκολες συνθήκες καθώς για άλλη μια φορά επικρατούσε στον αγωνιστικό στίβο άπνοια και το ρεύμα ήταν πολύ δυνατό. Οι Έλληνες πρωταθλητές, που βρίσκονται στο Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης, τελικά τερμάτισαν τέταρτοι στην τελευταία κούρσα και έτσι εξασφάλισαν το ασημένιο μετάλλιο. Μαζί τους στο βάθρο βρέθηκαν δυο ισπανικά πληρώματα. Οι Xammar και Herp κατέκτησαν το πρώτο τους χρυσό μετάλλιο σε αγώνα παγκοσμίου κυπέλλου, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκαν οι Barreiros και Cabrera.

Επόμενος στόχος των Ελλήνων αθλητών αποτελεί η διάκριση στον τελικό του ISAF Sailing World Cup που θα διεξαχθεί από τις 26 εως τις 30 Νοεμβρίου στο Abu Dhabi των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos