Το Cretan Union Cup ετοιμάζεται να ανοίξει και πάλι πανιά από τις 23 έως τις 31 Μαΐου 2015

11 Νοεμβρίου 2014 20:10

Το Cretan Union Cup γεννήθηκε στον απόηχο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την ένωση του νησιού των Μινωιτών

με την ελεύθερη Ελλάδα και ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία του αγώνα το 2013, οι Ιστιοπλοϊκοί όμιλοι της Κρήτης αποφάσισαν να ενωθούν και να διοργανώσουν εκ νέου τον αγώνα το 2015.

Το Cretan Union Cup δεν αποτελεί απλά μια ιστιοπλοϊκή διοργάνωση, αφού όλοι οι συμμετέχοντες πέρα από την ένταση και τις συγκινήσεις των αγώνων, θα απολαύσουν και ένα ξεχωριστό ταξίδι στο Κρητικό πέλαγος, γνωρίζοντας παραδόσεις, ήθη και έθιμα και κερδίζοντας μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες, καθώς παράλληλα με το αγωνιστικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί και πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων σε όλους τους σταθμούς του θεσμού.

Η εκκίνηση θα δοθεί από το μαγευτικό λιμάνι του Ηρακλείου και τα σκάφη θα πλεύσουν ανατολικά με προορισμό την Σητεία και επιστροφή στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου. Οι άριστες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο κρητικό πέλαγος, σε συνδυασμό με το μοναδικής ομορφιάς σκηνικό που προσφέρει η γενέτειρα του Δία και τη ζεστή φιλοξενία που μόνο η Κρήτη μπορεί να προσφέρει, εγγυούνται μια άκρως επιτυχημένη διοργάνωση.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos