Στη Νάξο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Συνθέτων Αντρών – Γυναικών

13 Απριλίου 2015 21:03

Για πρώτη φορά στην ιστορία οι Κυκλάδες αναλαμβάνουν ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου. Συγκεκριμένα στις 6 και 7 Ιουνίου στη Νάξο θα διεξαχθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα συνθέτων, δηλαδή δεκάθλου Αντρών και επτάθλου Γυναικών. Παράλληλα θα διεξαχθεί το το πανελλήνιο πρωτάθλημα συνθέτων για Άντρες και Γυναίκες της κατηγορίας Νέων (κάτω των 22 ετών).


Χάρις σε αυτή την εκδήλωση οι ναξιώτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τους έλληνες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες των συνθέτων αγωνισμάτων.
Η σημαντική αυτή εκδήλωση επιτεύχθη χάρη στις προσπάθειες του Περιφερειάρχη Αθλητισμού κ. Γιάννη Μαργαρίτη και του Δήμου Νάξου οι οποίοι κατάφεραν να ξεπεράσουν τις αντίπαλες πόλεις – υποψήφιες για τη διοργάνωση υποσχόμενοι άρτιους αγώνες και υψηλού επιπέδου φιλοξενία. Επικουρικά λειτούργησε η ύπαρξη στο νησί δύο ισχυρών στιβικών σωματείων, του Πανναξιακού και του Ναξιακού και δύο καλών δεκαθλητών, του Δημήτρη Μανδηλαρά και του Πέτρου Σιδερή.
Παράλληλα με το πανελλήνιο πρωτάθλημα το πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί με αγωνίσματα για τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos