Αλλαγή σελίδας για τη Μαρία Παρδαλού και το Γιώργο Μίνο

08 Σεπτεμβρίου 2015 12:16

Σε σημαντικές αλλαγές σε σχέση με την προετοιμασία τους προχώρησαν οι πρωταθλητές του ΑΟΜυκόνου, Μαρία Παρδαλού και Γιώργος Μίνο.

Το 2016 είναι η πιο κρίσιμη χρονιά στην καριέρα των δύο αθλητών καθώς είναι ολυμπιακή χρονιά και η Μαρία και ο Γιώργος κυνηγούν το όριο συμμετοχής τους στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, στη Βραζιλία. Για το λόγο αυτό και οι δύο αθλητές διέκοψαν την προετοιμασία με τους έλληνες προπονητές τους και επέλεξαν προπονητές από το εξωτερικό.

 

Συγκεκριμένα η Μαρία μετά από μια μέτρια χρονιά με τον Χρήστο Παπαχρ στο επέλεξε Αμερικάνο προπονητή ο οποίος έχει υπό την επίβλεψη του κορυφαίους δρομείς αντοχής. Για τη Μαρία ήταν μια γνωριμία ετών που όμως δεν είχε ποτέ προχωρήσει σε συνεργασία.
Φέτος, οι συγκυρίες ευνόησαν και τους δύο, αθλήτρια και προπονητή και έτσι για πρώτη χρονιά ανέλαβε την προπόνηση της προπονητής από το εξωτερικό. Ήδη η Μαρία έχει αλλάξει το προπονητικό της μοντέλο και προγραμματίζει αρκετές κούρσες σε
δημόσια οδό αλλά και στον στίβο. Τα πρώτα στοιχεία της προετοιμασίας της δείχνουν βελτίωση των ποσοτικών και ποιοτικών παραμέτρων της. Στα σχέδια της η Μαρία εντάσσει και την προετοιμασία της στο εξωτερικό, μάλλον στην Αριζόνα, καθώς εκεί είναι η έδρα του νέου της προπονητή.

Με προπονητή από το εξωτερικό συνεχίζει φέτος ο επί τρία συνεχόμενα χρόνια πρωταθλητής Ελλάδας στα στηπλ Γιώργος Μίνο. Ο
Γιώργος επιχειρεί την υπέρβαση και συνεχίζει την προετοιμασία του με τον προπονητή μιας από τις καλύτερες αθλήτριες αντοχής παγκοσμίως, της Λουίζα Γκέκα. Ο Γιώργος θα προπονηθεί το χειμώνα σε προπονητικό κάμπ σε μεγάλο υψόμετρο μαζί με τους κορυφαίους δρομείς αντοχής της Ευρώπης, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει τον πρώτο κύ κλο προετοιμασίας του με βάση το νέο προπονητικό μοντέλο.

Ο ΑΟΜυκόνου εύχεται στους αθλητές του να ευωδοθούν οι κόποι τους και να τους καμαρώσει τον Αύγουστο του 2016 στους ολυμπιακούς αγώνες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos