Με 6μελή αποστολή ο ΑΟΜυκόνου στο πανελλήνιο κλειστού

10 Φεβρουαρίου 2016 11:32

Από έξι αθλητές και αθλήτριες αποτελείται η αποστολή του ΑΟΜυκόνου για το πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού το οποίο θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο, 13-14/2 στο ΣΕΦ.


Αρχηγός της αποστολής ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, ο βαδιστής μας ο οποίος έχει ήδη πιάσει το όριο για να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς του Ρίο. Ο Αλέξανδρος στους αντίστοιχους αγώνες το 2015 είχε σημειώσει πανελλήνιο ρεκόρ στα 5.000 μέτρα βάδην και φέτος αισιοδοξεί ότι θα μπορέσει να το καταρρίψει καθώς είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Η Έμμη Ιωακειμίδου είναι επίσης υποψήφια για μετάλλιο καθώς θα αγωνιστεί στο πένταθλο και όπως έδειξε το τελευταίο τεστ είναι σε ανοδική πορεία. Η Έμμη μέχρι στιγμής έχει δοκιμάσει τις δυνάμεις της στα τέσσερα από τα πέντε αγωνίσματα. Στα εμπόδια όπου έχει σημειώσει 9.38 , στο μήκος με 5.14 Στο ύψος με 1.50 και στη σφαίρα με 11.16. Στους αγώνες ευελπιστεί να πετύχει σε όλα τα αγωνίσματα την καλύτερη φετινή της επίδοση.

Ο Ματθαίος Ματζιάρ είναι ο εκπρόσωπος του συλλόγου στην αντοχή, καθώς οι υπόλοιποι δρομείς μας έχουν ως στόχο τη διάκριση στο πανελλήνιο ανωμάλου δρόμου. Ο Ματθαίος στοχεύει σε νέο ατομικό ρεκόρ και σε μια επίδοση κοντά στα 8.50 στα 3.000 μέτρα όπου θα αγωνιστεί.

Η Μαίρη Παντερμαλή αν και επταθλήτρια θα αγωνιστεί μόνο στη σφαιροβολία. Με τα 12.10 που σημείωσε πριν από δύο εβδομάδες βάζει σοβαρή υποθήκη για μια θέση στην εξάδα σε ένα αγώνισμα που δεν είναι η ειδικότητα της. Στόχος της – αν μη τι άλλο – ένα νέο ρεκόρ συλλόγου και μια επίδοση καλύτερη από το ατομικό της ρεκόρ που είναι 12.25

Μετά το ικανοποιητικό τεστ της προηγούμενης εβδομάδας η Φραγκίσκα Αρμάου θα αγωνιστεί μαζί με την Έμμη στο πένταθλο. Για την Φραγκίσκα και μόνο η συμμετοχή είναι επιτυχία, καθώς ανήκει ακόμα στην κατηγορία νεανίδων. Στόχος της νέα ατομικά ρεκόρ σε όσο το δυνατόν περισσότερα αγωνίσματα και ένα καλό τεστ στο αγώνισμα της ειδικότητας της, στα 800 μέτρα.

Ο Μωχάμεντ Αμπντούλ παρά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στον κλειστό, δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί επί ίσοις όροις με τους άλλους αθλητές καθώς ακόμα εκκρεμεί το ζήτημα της υπηκοότητας του. Ο Μωχάμεντ θα αγωνιστεί εκτός συναγωνισμού στα 60 και στα 200 μέτρα και ελπίζει ότι μέχρι τον Απρίλιο, στους διασυλλογικούς θα έχει ρυθμιστεί το θέμα του από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos