Πανελλήνιο ρεκόρ στα 3.000 μέτρα βάδην σημείωσε ο αθλητής του ΑΟΜυκόνου Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ

15 Φεβρουαρίου 2016 10:33

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Ο Αλέξανδρος κατέρριψε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ σημειώνοντας επίδοση 19.08.74 (το προηγούμενο από το 2015, 19.11.07).


"Είναι πλέον μια συνήθεια να συμμετέχω στον κλειστό στίβο. Έχω μπροστά μου έναν δυνατό αγώνα στις 19 Μαρτίου στο Ντουντίντσε (Tσεχία) όπου θα κάνω 20χλμ. βάδην κι έπειτα θα στρέψω την προσοχή μου στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μεγάλος στόχος της χρονιάς είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες, όπου θέλω να αγωνιστώ και στα 50χλμ βάδην", είπε ο Παπαμιχαήλ.
Δυστυχώς ο αθλητής του ΑΟΜυκόνου αγωνίζεται στην Ελλάδα χωρίς αντίπαλο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο δεύτερος βρέθηκε δύο λεπτά πίσω καθώς ο Αλέξανδρος τερμάτισε με περισσότερα από 400 μέτρα διαφορά.
Το Δ.Σ. του ΑΟΜυκόνου ευχαριστεί – για μια ακόμη φορά – τον Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ για τις επιτυχίες του και σημειώνει την ιδιαίτερη τιμή και υπερηφάνια που νιώθει να έχει στις τάξεις του έναν αθλητή των επιδόσεων και του ήθους του Αλέξανδρου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos