Στην ελίτ του ελληνικού βόλεϊ οι Κυκλάδες

07 Απριλίου 2016 08:56

Στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Α1 βόλεϊ Ανδρών της Ελλάδας, ο Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ και Γυναικών, ο ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ και ΑΟ ΘΗΡΑΣ


Γιώργος Λεονταρίτης : “Στις καρδιές μας είστε όλοι κυπελλούχοι”

Με σημερινή του δήλωση ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης συγχαίρει την ομάδα βόλεϊ ανδρών του Αθλητικού Ομίλου Φοίνικα και τις ομάδες βόλεϊ γυναικών των Αθλητικών Ομίλων Πανναξιακού και Θήρας για την πρόκρισή τους στα play off της Α1 εθνικής κατηγορίας.

«Για πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού βόλεϊ 3 νησιωτικές ομάδες των Κυκλάδων κατατάσσονται στις τέσσερις καλύτερες στη χώρα μας» σημειώνει ο Αντιπεριφερειάρχης και προσθέτει: «Οι επιτυχίες σας αποτελούν φάρο και έμπνευση για τη νεολαία των νησιών μας και προβάλλουν την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Ο συμβολισμός της επιτυχίας των ομάδων σας δημιουργεί ένα σημαντικό πρότυπο σε όλη την τοπική αλλά και Ελληνική κοινωνία, που μαστίζεται από τη βαθιά οικονομική και κοινωνική κρίση. Τρεις ομάδες της Περιφέρειας, με ανθρώπους με μεράκι και αγάπη για τον αθλητισμό και τον τόπο τους, με στόχους, συστηματική δουλειά και μέθοδο, πετυχαίνουν κατακτήσεις απίστευτες έως τώρα. Γράφοντας μια ακόμη χρυσή σελίδα με την πρόκρισή σας αποδεικνύετε ότι το κομμάτι του αθλητισμού είναι μια από τις καλύτερες επενδύσεις που μπορεί να κάνει μια κοινωνία. Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες, στους προπονητές, στις διοικήσεις και σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επίτευξη αυτού του τεράστιου στόχου. Καλή συνέχεια! Στις καρδιές μας είστε όλοι κυπελλούχοι”.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos