Kea Island SUP Race 2016 - 5ος αγώνας όρθιας σανιδοκωπηλασίας Κέας!

16 Μαϊος 2016 22:05

Και φέτος θα επαναληφθεί η επιτυχημένη συνταγή των προηγούμενων χρόνων: Αγώνας σκυταλοδρομίας – Fun Race – το απόγευμα του Σαββάτου, και το πρωί της Κυριακής ο κανονικός αγώνας, ο οποίος θα απευθύνεται και στους αθλητές αλλά και στους απλούς φίλους του αθλήματος. Σκοπός μας είναι να φύγουν με όμορφες αναμνήσεις όλοι οι συμμετέχοντες, ανεξαρτήτως επιπέδου!

Η διοργάνωση ανήκει στον Δήμο Κέας, με την υποστήριξη της σχολής θαλάσσιων σπορ Kea Water Sports και φυσικά όλων των τοπικών επαγγελματιών και κατοίκων του νησιού. Μεγάλος χορηγός για τρίτη συνεχή χρονιά είναι η εταιρία BIC®!

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι για όλους ΔΩΡΕΑΝ!!!

Θα διεξαχθούν 3 αγώνες. Ο 1ος Αγώνας θα είναι απόστασης 6χμ. για τις κατηγορίες 14’ και 12’6”, ενώ για την κατηγορία Surfboard θα είναι απόστασης 3χμ. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθούν άλλοι 2 αγώνες ταχύτητας για όλες τις κατηγορίες, απόστασης περίπου 300 - 500 μέτρων. Ο αγώνας των 3χμ θα είναι βατός για αθλητές όλων των επιπέδων, ακόμα και αρχάριους!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos