Καλλίας – Μίνο – Ματζιάρ και Κατσικέας στα 10.000 μέτρα

19 Μαϊος 2016 10:38

Με τέσσερεις αθλητές συμμετέχει ο ΑΟΜυκόνου στα 10.000 μέτρα του πανελληνίου πρωταθλήματος το οποίο αγώνισμα διεξάγεται αυτό το Σάββατο στα Μέγαρα.


Ο Χρήστος Καλλίας και ο Γιώργος Μίνο βρίσκονται σε καλή κατάσταση και θα επιδιώξουν την όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση τους στον πρώτο φετινό αγώνα τους σε πανελλήνιο πρωτάθλημα. Και οι δύο προέρχονται από καλές εμφανίσεις τόσο στους αγώνες δρόμου του χειμώνα όσο και στο διασυλλογικό πρωτάθλημα πριν από περίπου 15 ημέρες.

Ο Ματθαίος Ματζιάρ, 7ος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στην κατηγορία αθλητών κάτω των 23 ετών θα πάρει μέρος στα 10.000 μέτρα των νέων και θα επιδιώξει ένα καλό πλασσάρισμα. Ο Ματθαίος ταλαιπωρήθηκε για περίπου ένα μήνα με έναν τραυματισμό στο γόνατο και με τον αγώνα αυτό επανέρχεται στην αγωνιστική δράση.

Ο τέταρτος αθλητής του συλλόγου, ο Νόντας Κατσικέας αγωνίζεται στα 10.000 μέτρα των αντρών με στόχο μια καλή επίδοση που θα του δώσει το δικαίωμα να επανασχεδιάσει τους στόχους του για την επόμενη σεζόν. Πέρυσι δεν αγωνίστηκε καθόλου λόγω τραυματισμού ενώ φέτος επανήλθε στο διασυλλογικό των αντρών στα 5.000 μέτρα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos