Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα συνθέτων η Ιωακειμίδου και η Αρμάου

03 Ιουνίου 2016 09:25

Στο έπταθλο αγωνίζονται η Έμμη Ιωακειμίδου και η Φραγκίσκα Αρμάου, στο πλαίσιο του πανελληνίου πρωταθλήματος Συνθέτων το οποίο διεξάγεται στις Σέρρες αυτό το Σαββατοκύριακο.


Οι δύο αθλήτριες βρίσκονται σε καλή κατάσταση και στόχος τους είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση. Η Έμμη στο προηγούμενο πρωτάθλημα το 2015 στη Νάξο είχε τερματίσει 5η με 4.907 βαθμούς ενώ για φέτος κυνηγά μια επίδοση πάνω από τους 5.000 βαθμούς. Ήδη φέτος ήταν πρώτη στο διασυλλογικό πρωτάθλημα και δεύτερη στο πένταθλο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού.
Η Φραγκίσκα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα των Νέων γυναικών, δηλαδή για αθλήτριες κάτω των 23 ετών και στόχο έχει μια θέση στην εξάδα η οποία θα πιστοποιήσει την φετινή αγωνιστική της άνοδο.

Aπό τους αγώνες θα απουσιάσει η τρίτη επταθλήτρια της ομάδας, η Μαίρη Παντερμαλή η οποία δεν έχει καταφέρει να επανέλθει στο επίπεδο που θα ήθελε.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos