Την πέμπτη θέση κατέλαβε ο Ματθαίος Ματζιάρ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων

05 Αυγούστου 2016 13:28

Την πέμπτη θέση κατέλαβε ο Ματθαίος Ματζιάρ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων στα 3.000 μέτρα στηπλ με χρόνο 9.46.92, κοντά στο ατομικό του ρεκόρ.


Ο Ματθαίος έκλεισε με αυτό τον τρόπο μια εξαιρετική χρονιά ειδικά αν ληφθεί υπόψη ο ένας χρόνος απουσίας του καθώς ο ίδιος σπούδαζε στη Γερμανία με το πρόγραμμα Erasmus. Κατέλαβε την 7η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στην κατηγορία των Νέων, σημείωσε ατομικό ρεκόρ στα 3.000 στηπλ και στα 10.000 μέτρα στα πανελλήνια πρωταθλήματα και έβαλε τις βάσεις για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα το 2017. Εάν ο αθλητής δεν είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον άφησε εκτός προπόνησης, και εκτός διασυλλογικού πρωταθλήματος, τώρα θα είχε στα πόδια του επίδοση κάτω από 9.40.

Στους ιδιους αγώνες, στα 400 μέτρα είχε δηλωθεί ο Άγγελος Μιχαλόπουλος ο οποίος όμως δεν ξεκίνησε την κούρσα καθώς στα ανοίγματα πριν την κούρσα ένιωσε ένα τράβηγμα στη γάμπα και αποχώρησε.

Οι δύο αθλητές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες την 1η Οκτωβρίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos