Με 11 αθλητές και αθλήτριες ο ΑΟΜυκόνου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου

04 Μαρτίου 2017 20:44

Σε τρεις κατηγορίες, στους άντρες, στις γυναίκες και στους παίδες συμμετέχει με πλήρεις ομάδες ο ΑΟΜυκόνου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που διεξάγεται στα Τρίκαλα την Κυριακή.


Συγκεκριμένα στους άντρες μετέχει με τον Χρήστο Καλλία (3ο νικητή πέρυσι στην ίδια διοργάνωση) και τον Γιώργο Μίνο (4ο το 2016). Στην ομάδα έχει προστεθεί και ο Δήμος Μαγγίνας, πρώτος νικητής πέρυσι που από φέτος αγωνίζεται με τα χρώματα του ΑΟΜυκόνου. Στην ίδια κούρσα μετέχουν ο νεοαποκτηθείς Θανάσης Παγουνάδης, ο οποίος ειδικεύεται στους αγώνες βουνού και ο Βενιαμίν της ομάδας, ο 23χρονος Ματθαίος Ματζιάρ ο οποίος ήταν το 2016 7ος στους νέους.

Στις γυναίκες η ομάδα αποτελείται από την Ελευθερία Πετρουλάκη που από φέτος αγωνίζεται με τον σύλλογο της Μυκόνου, τη μαραθωνοδρόμο Χρυσάνθη Δαγρέ και την επταθλήτρια (!!!) μας Έμμη Ιωακειμίδου που θα δοκιμάσει τις αντοχές της στην απόσταση των 8 χιλιομέτρων.

Την διάδοχη κατάσταση εκφράζουν οι τρεις μικροί, ο Μιχάλης Καραγιάννης, ο οποίος νίκησε το χειμώνα στο ΣΕΦ στα 1000 μέτρα, ο αναγεννημένος Μάνος Καβαλιέρος από την Μήλο και ο Μάνος Κωνσταντάρας ο οποίος επανέρχεται στην αντοχή μετά από ένα σύντομο φλέρτ με τα σύνθετα αγωνίσματα. Ο Καραγιάννης και ο Καβαλιέρος μετέχουν στην κατηγορία των παίδων αν και ανήκουν ακομη στην μικρότερη κατηγορία, αυτή των Παμπαίδων Α΄. Από την ομάδα απουσιάζει ο Νίκος Λυκούρης ο οποίος θα μπορούσε να βοηθήσει σε μία αξιόλογη κατάταξη στο ομαδικό.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos