O AO. Φοίνικα Σύρου στο Μπέργκεν της Νορβηγίας

07 Δεκεμβρίου 2017 19:47

H ομάδα βόλεϊ του ΑΟ Φοίνικα Σύρου για ακόμη μία φορά εκπροσώπησε και διαφήμισε το νησί μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στο πρόσφατο ταξίδι στο Μπέργκεν της Νορβηγίας , στα πλαίσια της συμμετοχής της στην διοργάνωση του Challenge Cup CEV, πέραν της πολύ καλής εμφάνισης και της κατάκτησης της νίκης και των πολύτιμων 3 βαθμών που την χρίζουν φαβορί για την πρόκριση στον επόμενο γύρο, μοίρασε έντυπο διαφημιστικό υλικό στους παίκτες και φιλάθλους των αντιπάλων, αλλά και πολυτελή τόμο για την Σύρο , στην διοίκηση και στο προπονητικό προσωπικό της TIF VIKING.

Οι φιλόξενοι Νορβηγοί μετά από αυτή την κίνηση της ομάδας μας, και παρά την ήττα τους, μετά την λήξη του αγώνα πρόσφεραν τοπικές λιχουδιές στους αθλητές και στο προπονητικό μας προσωπικό.

Σας καλούμε να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο, στο γήπεδό μας, στις 20 Δεκεμβρίου στις 18.30 και να ανταποδώσουμε την φιλοξενία όπως μόνο εμείς οι συριανοί γνωρίζουμε. Με το ζεστό μας χειροκρότημα.

Το ΔΣ του ΑΟ Φοίνικα Σύρου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos