Εγκρίθηκε και τυπικά η διεξαγωγή του Διεθνούς Μήτινγκ Συνθέτων στη Νάξο

23 Δεκεμβρίου 2017 13:28

Την έγκριση - και τυπικά - έλαβε από το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ το διεθνές μήτινγκ συνθέτων (Δεκάθλου Αντρών και Επτάθλου Γυναικών) το οποίο θα διεξαχθεί στη Νάξο στις 2 και 3 Ιουνίου 2018.

Στον αγώνα αυτόν έχει προγραμματιστεί να αγωνιστούν 18 αθλήτριες και 12 αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι διοργανωτές φιλοδοξούν να φέρουν το μήτινγκ αυτό στις υψηλότερες θέσεις της Ευρώπης καθιερώνοντας το ως μια σημαντική ευρωπαϊκή διοργάνωση που θα προσελκύει κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες.
Ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αθλητές και αθλήτριες από την Ισπανία, το Μαυροβούνιο και την Σουηδία.

Η οριστική λίστα με τις συμμετοχές των αθλητών θα διαμορφωθεί στα τέλη Φεβρουαρίου με γνώμονα έναν αγώνα υψηλού επιπέδου που θα αποτελεί και αγωνιστική ευκαιρία αξιώσεων και για τους έλληνες αθλητές και αθλήτριες.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, του ΕΟΤ και της ΓΓΑ, ενώ εκτός από τους δεκαθλητές και τις επταθλήτριες οι διοργανωτές θα συμπληρώσουν το πρόγραμμα με ατομικά αγωνίσματα διαφόρων κατηγοριών ώστε να υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την παρακολούθηση του αγώνα.

Το διεθνές μήτινγκ συνθέτων στη Νάξο αποτελεί τον πρώτο διεθνή αγώνα στίβου στις Κυκλάδες ενώ τα επόμενα χρόνια θα προστεθούν διεθνείς διοργανώσεις στίβου και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων όταν τα στάδια θα πληρούν τις προϋποθέσεις της παγκόσμιας ομοσπονδίας στίβου.

Αντιπρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων
Δημήτρης Πάππας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos